Rusų kariai pradėjo maištauti prieš Maskvą – įsiutę įrašė emocingą video Gerasimovui, skelbiamas Prigožino atsakymas (Video, N-18)  (1)

Rusai iš „Wagner“ skelbia katastrofišką artilerijos amunicijos trūkumą, o jų kolegos žūsta fronto linijose.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos „Wagner“ samdiniai sukilo netoli Bachmuto, įrašydami viešą vaizdo įrašą su įžeidimais, skirtais Rusijos Federacijos generalinio štabo viršininkui Gerasimovui. Paaiškėjo, kad Rusijos kariuomenė turėjo katastrofišką situaciją, kai trūko artilerijos sviedinių, todėl įsibrovėliai negalėjo išlaikyti ankstesnio puolimo tempo.

Žurnalistas ir „Bellingcat“ projekto vadovas Cristo Grozevas paskelbė filmuotą medžiagą savo „Twitter“ puslapyje.

Dėmesio! N-18! Necenzūrinė leksika!

„Generalinio štabo viršininkui: tu n****, tu sušiktas****. Mes neturime su kuo kovoti, neturime šaudmenų. Berniukai miršta už mus. Mums reikia amunicijos! Prie Bachmuto kovojame prieš visą Ukrainos kariuomenę. Kur tu, padėk mums pagaliau. Vadinti tave tik vienu žodžiu – n****. Kai miršta berniukai, kur jūs visi?“ - sako samdiniai.

 

Komentuodamas vaizdo įrašą, Prigožinas teigė, kad „neturi nieko, ką galėtų pasakyti apie šį vaizdo įrašą“. 

Grozevo teigimu, „Wagner“ vadovas iš esmės pritarė Gerasimovo puolimui.  Socialinių tinklų vartotojai mano, kad vaizdo įrašo pasirodymas buvo jo idėja, taip pat slapto karo prieš Šoigu ir Gerasimovo frakciją dalis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(27)
(7)
(20)

Komentarai (1)