Rusija bando nuslėpti, kas įvyko per Engelso ataką – vietiniai paviešino, koks košmaras ten vyko (Video)  ()

„RosSMI“ praneša, kad Engelso aerodrome žuvo trys Rusijos ginkluotųjų pajėgų kariai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Gruodžio 26 d., apie 2.00 val., nežinomas objektas vėl užpuolė Engelso aerodromą Saratove. „RosSMI“ patvirtino drono ataką. Kartu pranešama, kad jis neva buvo paleistas iš Ukrainos teritorijos.

Propagandinio kanalo „RIA Novosti“ žurnalistai  praneša, kad oro gynybos sistemos veikė puikiai. Teigiama, kad dronas buvo numuštas artėjant prie oro bazės, o trys kariai žuvo dėl to paties drono nuolaužų.

Kartu jie taip pat praneša, kad tariamai aviacijos įranga nebuvo sugadinta. Bet žiniatinklio medžiaga rodo ką kita. Saratovo gyventojai išgirdo garsius sprogimus, po kurių oro bazės teritorijoje kilo gaisras. Jo likviduoti atvyko Ekstremalių situacijų ministerijos brigada. Gaisras buvo labai stiprus, ne kaip nuo numušto drono.

 

 

Rusijos visuomenė „VChK-OGPU“ pranešė, kad per smūgį Engelso oro bazėje kariniai lėktuvai buvo tikrai apgadinti. Tačiau jų skaičius kol kas nežinomas. Kita Rusijos visuomenė teigia, kad būtent gruodžio 26 d.,  iš Engelso oro bazės buvo planuota paleisti sparnuotąsias raketas į Ukrainos teritoriją.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(251)
(5)
(246)

Komentarai ()