[Žinios trumpai] Arestovičius skelbia, kad yra „pasiruošęs būti Rusijos prezidentu“ (video)  (2)

Rusija iš kartos į kartą eina tuo pačiu keliu – tai ekspansija ir žudymai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Esu pasiruošęs būti suvienytos Rusijos prezidentu", – O. Arestovičius pasisakė už Rusijos Federacijos „grįžimą į pasaulį".

Anot jo, šiandien Rusijos Federacija negalės atsisakyti plėtros užmačių. Taip buvo valdant Petrui I, Stalinui ir kitiems šalies valdovams, interviu J. Latyninai sakė O. Arestovičius.

Rusija negali tiesiog imti ir pradėti gyventi kaip jos kaimynės. Šis kelias privestų Rusijos Federaciją link žlugimo, degradacijos ir jos, kaip šalies, egzistavimo pabaigos. Skirtumai tarp rusų ir ukrainiečių slypi būtent politinėje kultūroje. Ir jei Rusijos Federacijos gyventojai visada rinkdavosi valdovą, kuris juos vedė „į skerdyklą", tai ukrainiečiai nuolat ieško priešo savo šalies viduje.

 

„Šios griaunančios jėgos turi didžiulį kūrybinį potencialą, jei nukreipiate jas ne savo kaimynų žudymui, o kurti šviesią ateitį", – sakė O. Arestovičius. Ar artimiausiu metu Rusijos Federacija galės grįžti „į pasaulį" – štai klausimas. Tačiau tuo domisi ir patys ukrainiečiai, kurie gyvena kaimynystėje. Tuo pat metu interviu pabaigoje O. Arestovičius pasakė, jog yra pasirengęs tapti „naujosios Rusijos" prezidentu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(82)
(1)
(81)

Komentarai (2)