„Amerikos arba Kinijos tankai pajudės Maskvos link“: kokias šalis gali pulti Rusija 2023 m (video)  ()

Politikos strategas Michailas Šeitelmanas paskelbė dviejų šalių, kurioms gresia Rusijos ataka, pavadinimus. Ukrainos rašytojas kiek „spekuliavo" tema, kokias kitas šalis galėtų pulti Rusija.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Anot Michailo Šeitelmano, NATO šalys dėl to neturėtų jaudintis, nes Rusijos valdžia supranta, kokios gali būti pasekmės jai, jei RF kariuomenė bandys kirsti bet kurios Aljanso valstybės sieną. Michailo Šeitelmano nuomonė apie tikruosius Rusijos Federacijos tikslus interviu „YouTube kanale.

„Idėjos apie Baltijos šalis jau pamirštos, nes aišku, kad NATO dėka tai neveiks, jose stovi amerikiečių tankai. Jei tik įeisi ir bandysi šaudyti Latvijos link, tai amerikiečių tankai važiuos į Maskvą, ir jie pasieks Pskovo diviziją už 150 km nuo sienos. Tai apskritai yra nesąmonė", – Michailas Šeitelmanas pasiūlė, kaip vystytųsi įvykiai, jei Rusijos Federacija vykdys karinę agresiją prieš NATO šalis.   

Politikos strategas dar pridūrė: „Su Rusija ribojasi tik Kazachstanas. Visos kitos šalys – ne. O Kazachstanas Kinijos priedangoje, kaip kovoti? Ir, pasirodo, be Ukrainos yra du kiti tikslai: Kaukazas ir Baltarusija. Gali būti gražus kariuomenės paradas, jai žygiuojant Minsko gatvėmis".

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(36)
(22)
(14)

Komentarai ()