Dingo Kadyrovo „Tik-Tok“ pajėgos: skelbiama, kas nutiko – „Jų rankos ir kojos lekia nuplėštos“ (Video)  ()

„Dabar reikia sėdėti po artilerijos ugnimi ir stengtis išlikti.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Po daugybės Rusijos kariuomenės pralaimėjimų iš interneto staiga dingo „pergalingi“ „kadyroviečių“ vaizdo įrašai, kurie pirmaisiais karo mėnesiais užpildė socialinius tinklus.

Buvęs Rusijos specialiųjų tarnybų karininkas Strelkovas-Girkinas atsakė į klausimą, kur tiksliai dingo Čečėnijos vadovo „kadyroviečiai“ ir „Tik-Tok“ kariai.

Tiesioginės transliacijos metu viename iš „YouTube“ kanalų jis pareiškė, kad „kadyriečiai“ nuolat naudojo tą pačią taktiką: Rusijos kariškiams užėmus gyvenvietę ir patyrus pagrindinius nuostolius, į ją patekdavo čečėnų samdinių būriai, ten jie filmuodavo „pergalingus“ vaizdo įrašus.

Tačiau Rusijos kariuomenės prasiveržimai sustojo visuose frontuose, „kadyroviečiams“ nėra kur filmuoti.

 

„Didžioji čečėnų vaizdo įrašų dalis buvo nufilmuota, kai rusai užimdavo gyvenvietę, o tada ten atvykdavo čečėnai ir pareikšdavo, kad čia jų pergalė. O dabar pergalių juk nėra. Dabar reikia sėdėti po artilerijos ugnimi ir stengtis iššlkti. Kokie vaizdo įrašai bus, kai rankos ir kojos lėks nuplėštos“, – sakė Girkinas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(122)
(2)
(120)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: