Putino baimė pasiekė maksimumą – nuotraukoje iš bunkerio po švarku pastebėjo keistą objektą (Foto)  (2)

Pasirodžius naujametinių Kremliaus vadovo sveikinimų nuotraukai, internete buvo pastebėta, kad Putinas buvo priverstas dėvėti neperšaunamą liemenę net savo bunkeryje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Internete pasirodė nuotrauka, kurioje Putinas, įrašinėdamas Naujųjų metų sveikinimus, buvo pastebėtas ant nugaros po švarku su neperšaunama liemene. Nuotrauka sukėlė ažiotažą socialiniuose tinkluose, kur vartotojai atkreipė dėmesį į didelę Putino baimę dėl savo gyvybės, nes sveikinimai buvo įrašyti bunkeryje, kurį visiškai kontroliuoja saugumo tarnyba.

Nuotrauką savo puslapyje socialiniame tinkle „Twitter“ paskelbė Rusijos opozicijos žurnalistas Ivanas Ždanovas.

Paviešintą nuotrauką ėmė komentuoti žinomi tinklaraštininkai ir socialinių tinklų vartotojai. Vokiečių karo analitikas, internete rašantis slapyvardžiu Tendar, atkreipia dėmesį į Putino baimę vykstant karui su Ukraina.

„Putinas su neperšaunama liemene atrinktų aktorių akivaizdoje yra absoliučiai išsigandusio padaro pasirodymo viršūnė. Tačiau jis turi pagrindo visiškai bijoti, atsižvelgiant į katastrofą, kurią jis sukėlė Rusijai, kurios jis ar jo įpėdinis negali atšaukti“, – pažymėjo ekspertas.

 

Rusijos žurnalistė Julija Latynina rašo, kad V. Putinas yra priverstas dėvėti šarvus net savo bunkeryje.

„Atrodo, kad net bunkeryje Putinas dėvi neperšaunamą liemenę. Įdomu, kai eina miegoti, jis, kaip ir karalius Erodas, miega atsitiktiniuose 24 miegamuosiuose? Ir ar jo antklodė neperšaunama ar ne?“, - ji rašo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(96)
(1)
(95)

Komentarai (2)