„Siaubo karalius“ liepė Rusijai „nešdintis iš Ukrainos“: skelbia didžiausią 2023 metų svajonę  ()

Legendinis amerikiečių rašytojas Stephen King (Stivenas Kingas)aktyviai palaiko Ukrainą kare prieš Rusijos Federaciją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Legendinis amerikiečių rašytojas Stivenas Kingas, aktyviai remiantis Ukrainą kare prieš Rusijos Federaciją, išreiškė savo brangų troškimą. 2023 m. „Siaubo karalius“ nori, kad ukrainiečių kančios pasibaigtų.

Kingas socialiniame tinkle „Twitter“ savo kolegos, amerikiečių rašytojo Dono Winslow paskyroje, paliko atitinkamą komentarą. Winslow paklausė savo sekėjų: „Koks jūsų didžiausias noras 2023-iesiems?“. 

Atsakydamas į tai, 75 metų „Siaubo karalius“ trumpai parašė: „Taika Ukrainoje“. Jo komentaras per mažiau nei dieną, įskaitant ir įrašo autoriaus pritarimą, sulaukė apie 20 tūkst. patiktukų. Donas Winslow pridūrė, kad norėtų, kad karai pasibaigtų ir kitose šalyse.

 

Stivenas Kingas ne kartą išreiškė paramą Ukrainai. Jis išjuokė Kremliaus bandymus išgąsdinti ukrainiečius ginkluotu puolimu ir atsisakė bendradarbiauti su Rusijos leidiniais.

Taip pat „Siaubo karalius“ entuziastingai komentavo Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimą. Jis atkreipė dėmesį į Ukrainos gynėjų sėkmę ir pasakė: „Šlovė Ukrainai!“.

Kingas taip pat neseniai kreipėsi į Rusiją viso pasaulio vardu. Jis tiesiogine to žodžio prasme įsakė šaliai agresorei „nešdintis iš Ukrainos“.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(92)
(2)
(90)

Komentarai ()