Žvalgyba: Ukrainos smūgis Kremlių šokiravo - bus paskelbta „visiška mobilizacija“  ()

Gynybos ministerijos Vyriausioji žvalgybos valdyba: smūgis į Rusijos kareivines Makijivkoje yra Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimo dalis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų smūgis į kareivines Makijivkoje Donecko srityje yra Ukrainos armijos kontrpuolimo, prasidėjusio rugpjūtį, taip pat plano užkirsti kelią priešo puolimui, dalis.

Tai interviu „Corriere della Sera“ pareiškė Ukrainos gynybos ministerijos Vyriausiosios žvalgybos valdybos pranešėjas Vadimas Skibitskis.

Pasak karinės žvalgybos atstovo, tai, kas įvyko Makijivkoje, Rusijai buvo didelė netektis, Ukrainos pusė stebės, kokias pasekmes tai sukels. Be to, Ukrainos kariuomenė ir toliau smogs priešo darbo jėgos koncentracijai.

Skibitskis taip pat teigė, kad Rusija daug personalo yra dislokavusi Donbaso, Zaporižios ir Chersono regionuose. Lėktuvais ir traukiniais kariuomenė buvo pristatyta iš Rostovo ir kito regiono, esančio prie sienos su Ukraina.

 

Be to, Ukrainos žvalgyba mano, kad netrukus Rusijoje bus paskelbta „visiška mobilizacija“: į kariuomenę ketinama pašaukti 500 000 žmonių, tačiau kils problemų aprūpinant mobilizuotus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(84)
(2)
(82)

Komentarai ()