Rusijoje bus sukurta ketvirtoji armija: „yra žmogus, kurio Putinas mirtinai bijo“  ()

Dvi iš šių armijų yra privačios. Jiems vadovauja Kadyrovas ir Prigožinas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijoje jau veikia trys armijos, netrukus prie jų prisijungs ir ketvirta. Bent dvi iš šių armijų yra privačios.

„Šiandien Rusijoje veikia trys kariuomenės, iš kurių dvi yra privačios Prigožino ir Kadyrovo armijos, netrukus prie jų prisijungs dar viena kariuomenė, ir tai rodo, kad kontrolė Rusijoje nebėra centralizuota – tai ne iš gero gyvenimo“, – interviu NV sakė Ukrainos nacionalinio saugumo ir gynybos tarybos sekretorius Oleksijus Danilovas.

Pasak jo, kariuomenės decentralizavimas reiškia nepasitikėjimą kariuomene. Danilovas pažymėjo, kad Ukrainoje privačių armijų nėra ir negali būti.

„Kadangi mes turime vieną aukščiausią vadą, turime vieną vyriausiąjį vadą, mes neturime tokio žmogaus, kuris turėtų savo armiją. Be to, aš ir toliau manau, kad Putinas mirtinai bijo Ramzano Kadyrovo, nes jo tėvą nužudė Putino žmonės, ir aš manau, kad jeigu Kadyrovas gerbs savo tautos įstatymus, jis turėtų atkeršyti Putinui“, – aiškino jis.

 

Anot jo, eilėje – ketvirtosios armijos kūrimas Rusijoje. Danilovas patikslino, kad artimiausiu metu Rusijos Federacijos jėgos struktūros sukurs savo kariuomenę.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(40)
(4)
(36)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: