[Žinios trumpai] Palygino Ukrainos karą su Afganistanu: skelbiama, kas sukels lūžį Rusijos visuomenėje (Video)  (1)

„Kai tai atsitiks kiekviename regione, tada ir prasidės."


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos ir Izraelio politinis strategas ir rašytojas Michailas Šeitelmanas, šiuo metu gyvenantis Ukrainoje, kalbėjo apie daugiau nei 600 Rusijos, mobilizuotų Makijivkoje, Donecko srityje, likvidavimo padarinius.

Anot jo, šis momentas vaidina svarbų vaidmenį kalbant apie visuomenės reakciją Rusijos Federacijoje, kuri ir toliau yra paklusni banda ir kariauja už diktatoriaus šizoidines idėjas.

Dabar karstai atkeliauja į Rusiją, kaip ir Sovietų Sąjungoj per karą Afganistane. Kuo daugiau apie „200-uosius“ bus paskelbta vienoje vietoje vienu metu, tuo greičiau prasidės liaudies maištas, įsitikinęs ekspertas.

„Tai, kad dabar jie atvežė į Saratovą, į Samarą iš Makijivkos. Svarbu, kad jų būtų daug iš tos pačios vietos. Kai tai atsitiks kiekviename regione, tada ir prasidės", - laidoje „V gostiach u Gordona“ sakė Šeitelmanas.

Politikos strategas pažymėjo, kad 2022-ųjų rugsėjį, Putinui paskelbus mobilizaciją, dalis rusų pabėgo į užsienį, tačiau jau 80 procentų grįžo, nes baigėsi mobilizacija ir pragyvenimo šaltiniai. Kremlius neatsisako planų atnaujinti mobilizaciją ir išsiųsti į karą dar kelis šimtus tūkstančių neparuoštų vyrų, paverčiant juos kare patrankų mėsa.

 

„Nauji 300 000 („mobikų“), manau, bus drąsiai surinkti. Tačiau kyla klausimas: kiek tai tęsis? Kantrybė ne begalinė. Dar du ar trys sąstatai, manau“, – sakė politikos strategas.

Tada visuomenėje įvyks lūžis su sprogstama reakcija.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(95)
(2)
(93)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: