„Sako, kad jis siaubingai rėkia“ – nutekėjo informacija, kas vyksta Kremliuje „už uždarų durų“  ()

„Sako, kad jis siaubingai keikiasi ir rėkia“, – Putino elgesį „užkulisiuose“ apibūdino Jevgenijus Kiseliovas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos žurnalistas Jevgenijus Kiseliovas pasakė, ką apie dabartinio Putino elgesį sako „informuoti žmonės“.

Ukrainos žurnalistas ir politikos apžvalgininkas Jevgenijus Kiseliovas nušvietė, kas vyksta Kremliuje. Anot jo, kai kurie labiau už jį informuoti žmonės pasakoja apie tai, kas kartais nutinka Maskvoje.

„Sako, kad Putinas keikiasi baisiais žodžiais, keikiasi ir rėkia ant savo pavaldinių, kai šie pradeda jam prieštarauti ir atsargiai siūlo alternatyvius problemų sprendimus. Kai sako, kad gal reikėtų pradėti bent jau galvoti apie kariuomenės išvedimą ar kaip tai padaryti, kažkaip apriboti kampaniją arba bandyti derėtis, pasiūlyti kokių nors nuolaidų, tada jis rėkia, trypia kojomis ir siaubingai keikiasi“, – sakė ekspertas interviu su Dmitrijumi Gordonu, kurį galima žiūrėti „YouTube“ kanale „Svečiuose pas Gordoną“.

Taip pat Kiseliovas pastebėjo, kad Putinas tikrai yra linkęs į tokius emocijų protrūkius, tačiau moka juos sutramdyti viešumoje.

„Prisiminkite, kiek kartų jam taip nutiko. Na, pavyzdžiui, tai dažnai nutikdavo spaudos konferencijose pirmaisiais jo prezidentavimo metais, kai dar buvo įprasta kalbėtis su užsienio spauda jo vizitų užsienyje metu. Ir visada vienas iš užsienio korespondentų užduodavo kokį nepatogų klausimą. Prisimenu, kaip prancūzų žurnalistas jo paklausė apie masinius žmogaus teisių pažeidimus per kovas Čečėnijoje, o Putinas atsakydamas rekomendavo atvykti į Rusiją, atsiversti į islamą, apsipjaustyti ir pasakė, kad „turime specialistų, kurie tave apipjaustys, kad nieko neliks“. Ir tu turėjai pamatyti jo veidą. Turėjai pamatyti tas piktas vilko akis“, – prisiminimais dalijosi žurnalistas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(49)
(5)
(44)

Komentarai ()

Susijusios žymos: