Skelbiamas visiškai netikėtas dar vienas V. Putino įpėdinis: kas apie jį žinoma?  ()

Rusijos diktatoriaus įpėdiniu gali tapti buvęs jo „asmeninis adjutantas“ Aleksejus Diuminas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Aleksejaus Diumino vardas pasirodė Rusijos spaudoje jau po „specialios operacijos“ pradžios. Tai sustiprino gandus, kad jis gali tapti Rusijos diktatoriaus įpėdiniu. Apie tai savo „Facebook“ tinklaraštyje rašė rusų politologas, buvęs Rusijos Federacijos prezidento kalbų rašytojas Abbasas Galliamovas.

Rusijos šaltinis „Verstka“, remdamasis informuotais šaltiniais, teigė, kad Diuminas netrukus bus perkeltas į naujas pareigas - bus paskirtas Pramonės ir prekybos ministru. Pranešama, kad šiam veikėjui bus pavesta gerinti Rusijos karinio-pramoninio komplekso kokybę, kad karas prieš Ukrainą būtų efektyvesnis.

„Neabejotina, kad jis nepagerins karinio-pramoninio komplekso darbo kokybės. Jei toks paskyrimas įvyks, tada su užtikrintumu bus galima teigti, kad tikrasis jo tikslas yra paaukštinti Tulos gubernatorių. Kam? Galbūt tam, kad jis taptų Putino įpėdiniu“, – rašė Galliamovas.

Atkreipkite dėmesį, kad tai ne pirmas kartas, kai Diuminas įvardijamas kaip kandidatas į Putino įpėdinį. Jis atvyko iš Prezidento saugumo tarnybos, dirbo asmeniniu Putino adjutantu ir asmens sargybiniu. Nuo 2016 m. Diuminas eina Tulos regiono gubernatoriaus pareigas.

 

Pastebėtina, kad, anot Rusijos politikos analitiko Valerijaus Solovjovo, V. Putino aplinka daro spaudimą jam susirasti įpėdinį. Jis mano, kad tai bus padaryta jau 2023 m. Tačiau, pagal jo versiją, prezidento kėdę turėtų gauti artimiausio diktatoriui žmogaus – Nikolajaus Patruševo sūnus.

(4)
(12)
(-8)

Komentarai ()

Susijusios žymos: