JAV primygtinai prašo Ukrainos nepradėti puolimo: kas nutiko?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Laurynas19 2023-01-26 22:00
Tiesiog tu patilėk vadindamas blogais žmonėmis rusus kurie nesugeba "prieš karą pastovėti". Nesuvoki ką šneki.
Laurynas19 2023-01-26 22:35
immortallt 2023-01-27 08:32
Taip, nes Indijoje kokiame autobuse, kai prievartauja kokią merginą ar moterį, nu negi koks vyras važiuojantis tuo pačiu autobusu įsikiš, nebent prisijungs prievartauti. Nes nu skiepai ten nėra 100 proc. saugūs. Bet tokie indai nėra blogi žmonės, jie tiesiog nėra žmonės (ne biologine prasme). Jie negerbia kitų nei turto, nei laisvės, nei gyvybės. Jie nejaučia atsakomybės už save ar kuriamą visuomenę. ruskiai nėra blogi žmonės, jie tiesiog nėra žmonės (ne biologine prasme). Elgiasi taip pat kaip tie indai, kai autobuse prievartauja moterį/merginą, o jis vietoje to, kad įsikištų, dar prisijungia prievartauti. Jei karas būtų paėjęs, dauguma ruskių iš to prievartavimo gaunamomis pajamomis būtų netiesiogiai mėgavęsi ir nematę jokių moralinių dilemų. Tuo tarpu Norvegijoje kyla diskusijos nerealiai didelį neplanuotai uždirbtą pelną iš gamtinių dujų ir naftos pardavimą perskirstyti ir stipriai didinti Ukrainos finansavimą, pasubsidijuoti energijos kainas ES arba nukreipti į žaliosios transformacijos fondus pinigų. https://scontent.fkun1-1.fna.fbcdn.net/ ... e=63D891D1 Ups, š mali tik tu. Pandemijos metu dėl COVID mirė 219 jaunų asmenų (40-ies metų ar jaunesnių). Iš jų 80% nei karto neskiepyti. Suklydau iš atminties, ne 10%, o 20%. Esmės nekeičia. Originalių duomenų tingiu ieškoti. Yra, nes dalinasi statistikos depo paskyroje. Kiek mirė jaunų asmenų nuo skiepų? Ai šita Agnė čia skalambijo, kad mirė nuo skiepų. Dar tas kur su BMW lėkė ir keleivė žuvo - tai jinai irgi nuo skiepų mirė, ane? Labai teisingai, confirmation bias tau stipriai veikia.
Laurynas19 2023-01-27 10:47
Š mali toliau. Kurioje vietoje tu čia matai jog iš netikėtų / staigių mirčių kurios dabar populiarios, yra 10% (oj suklydai 20%) pasiskiepijusių. Kolkas atrodai visiškai pasiklydęs. Dėl Agnės ir BMW pats sugalvojai, bet pirmiausiai klausiau statistikos, kiek iš šitų netikėtų mirčių buvo pasiskiepiją? Kolkas nedarom jokių išvadų ar prielaidų tik renkame statistiką. Žinom, kad Agnė buvo pasiskiepijusi ir netikėtai jauna mirė. Reikia likusių duomenų.
immortallt 2023-01-27 10:59
Nuoroda tik į paveiksliuką poste buvo. My bad: https://www.facebook.com/ValstybesDuome ... i9vSPukAHl Kaip tai nėra duomenų, pilna antivakserių supuolė konstatuoti mirties priežasties, ten su kuriais gėda buvo eiti protestuoti.
PonasJonas 2023-01-29 09:17
Laurynai, diskutuoji su tipeliu 14 metų rašančiu ~4 žinutes per dieną! Ir vargu ar apsiriboja šiuo portalu. Turėk savigarbos. O šis šedevras jūsų paliesta tema https://iqfy.com/unvaccinated-silence/ priminė 2006m filmą "Idiocracy". Tingintiem spausti nuorodą, iškarpa: The unvaccinated knew what we didn't. Some of them said too little. Most said nothing at all. A lot of blood is now on their hands. Our blood is now on their hands. Those are strong words. But the unvaccinated had access to important information about the potential side effects of vaccines. They knew about the risks of severe allergic reactions, blood clots, and other serious health complications. They knew that vaccines did not immunize us. They knew it wasn't effective, and that they can cause more harm than good. They knew all of that, but instead of warning us, the unvaccinated chose to remain silent.