„Kas nors galvojo, planuodamas tokią nesąmonę?“: propagandistas buvo šokiruotas, ką interviu apie karą drėbė SSRS generolas, Sovietų Sąjungos didvyris  ()

Rusijos propagandistas netikėtai iš Ruckojaus išgirdo nepatogią tiesą apie Rusijos kariuomenės veiksmus Ukrainoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Imdamas interviu apie karą su Ukraina Rusijos propagandistas Kovaliovas išgirdo jam nemalonią informaciją iš Sovietų Sąjungos didvyrio generolo Aleksandro Ruckojaus. Propagandistas klausė, ar verta raketomis daužyti Ukrainos infrastruktūrą ir neabejotinai tikėjosi gauti teigiamą atsakymą.

Tačiau Ukrainoje gimęs ir dalį gyvenimo Lvive praleidęs Ruckojus sukritikavo Maskvos ir Rusijos kariuomenės veiksmus. Anot jo, šį planą sugalvojęs ir įgyvendinęs asmuo įvykdė išdavystę, o pačią operaciją pavadino „nesąmone“.

„Taikosi į miestus, šilumines elektrines – prieš žiemą. Paliko žmones be elektros, be vandens, be dujų, be šilumos, be nuotekų. Ar tai denacifikavimas? Kas tai? Kažkas galvojo galva, kai tai planavo? Ar kas nors pagalvojo? O dabar paimkim bet kurį gyventoją - žmogus gyvena bute, turi du ar tris vaikus. Bute nei šviesos nei šilumos, nei vandens, nei kanalizacijos. Ar jis užsidegęs meile Rusijai ir Rusijos kariuomene? Tai tyčinis veiksmas, nukreiptas prieš mus. Kas tai suplanavo? Tai išdavystė. Tai žmonių kurstymas prieš mūsų šalį. Kodėl jie daužė miestus, kodėl daužė šilumines elektrines? Kodėl?“, užsidegęs klausė Ruckojus.

(337)
(0)
(337)

Komentarai ()

Susijusios žymos: