„Tiesiog nusiųsk mus į Ukrainą, biče“: internetas sprogsta nuo memų apie Scholzą ir Leopardą  ()

Socialinių tinklų vartotojai ragina Vokietijos kanclerį pagaliau pasiryžti tokiam žingsniui.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vokietijos federalinis kancleris Olafas Scholzas ir toliau vilkina tankų „Leopard 2“ perdavimą Ukrainai. Ukrainos ir Europos visuomenė nesutinka su tokia pozicija, internete plinta memų ir karikatūrų banga.

„OBOZREVATEL“ surinko šmaikščiausius iš jų.

Socialinių tinklų vartotojai ragina Vokietijos kanclerį pagaliau pasiryžti tokiam žingsniui.

„Tiesiog daryk tai, Olafai Scholzai“, – savo „Facebook“ puslapyje parašė memų ir komiksų dizaino inžinierius Maxas Moszkowskis. Savo karikatūroje leopardas sako kancleriui: „Tiesiog nusiųsk mus į Ukrainą, biče“.

 

#Scholz, duok tankus!

 

 

Lenkų „Wprost“ leidinio viršelyje išjuokiamos Vokietijos kanclerio baimės. Karikatūra vaizduoja tanką „Leopard 2“, slepiantį savo bokštelį smėlyje, kaip įprasta manyti, jog tai daro išsigandę stručiai (iš tikrųjų jie taip nedaro aut. past.). Kancleris Scholzas sėdi ant šarvuočio.

 

Karo stebėtojas Konstantinas von Hammersteinas išreiškė nuomonę, kad dėl to, kad Vokietijos kancleris Olafas Scholzas ir toliau atsisako Ukrainai teikti tankus „Leopard 2“, nepaisant daugybės Kyjivo prašymų, nukenčia pats Berlynas. Tuo pačiu metu, anot stebėtojo, sprendimas dėl „Leopard 2“ pristatymo į Ukrainą bus priimtas jau greitai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(63)
(0)
(63)

Komentarai ()

Susijusios žymos: