Artėja didysis išbandymas: lemiamas Rusijos puolimas ir kas bus paskui  ()

Antrasis puolimas Ukrainoje, kurį ruošia diktatorius Putinas, bus lemiamas, sako Alfredas Kochas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusija aktyviai ruošiasi naujam didelio masto puolimui Ukrainoje. Tai bus tikrai lemiamas karo etapas. Jei ukrainiečiai sugebės pasipriešinti, tai lems agresoriaus pralaimėjimą.

Apie tai savo tinklaraštyje „Telegram“ rašo Alfredas Kochas, buvęs aukštas Rusijos vyriausybės pareigūnas, o dabar – politinis emigrantas ir Maskvos režimo kritikas.

„Visa tolimesnė karo eiga priklauso nuo to, ar Ukraina gali atlaikyti šį naują Rusijos puolimą“, – sakė Kochas.

Jis mano, kad Putino režimas nesugebės surengti trečio puolimo. Tam tiesiog nepakanka išteklių, pirmiausia ginklų. Žinoma, diktatorius dar galės užverbuoti partiją rusų vyrų, apginklavęs juos surūdijusiais „Kalašnikovo“ šautuvais. Tačiau pagal šį scenarijų laimėti nepavyks.

Pagrindinis dalykas, kuris lems būsimo Rusijos puolimo nesėkmę, anot politiko, kariuomenės ir diktatoriaus aplinkos tikėjimo praradimas bent jau jiems palankia šių žudynių baigtimi.

 

„Nesu tikras, kad toks įsitikinimas egzistuoja dabar, bet po nesėkmingo antrojo puolimo jo nebus juo labiau. Ir be šio tikėjimo neįmanoma laimėti“, – sakė Kochas.

Jis patikslino, kad pagal tokį scenarijų demoralizuota ir nukraujavusi Rusijos kariuomenė greičiausiai neatlaikytų Ukrainos kontrpuolimo pavasarį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(62)
(1)
(61)

Komentarai ()

Susijusios žymos: