Kur ieškoti kokybiškų lauko baldų?  ()

Tinkamas sodo dizainas pavers jūsų sodą puikia vieta atsipalaiduoti po sunkios dienos ir rengti nepamirštamus vakarėlius su šeima ar draugais. Tačiau kad visa tai būtų įmanoma, reikia įsigyti tinkamą įrangą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Lauko baldai Vilniuje siūlo daug įdomių baldų pasiūlymų. Ir stacionariose, ir internetinėse parduotuvėse galima įsigyti visų stilių sodo baldų, tinkančių patiems išrankiausiems klientams. Į ką reikėtų atkreipti dėmesį renkantis tinkamus baldus?

Lauko baldai - svarbu matmenys

Vienas iš svarbiausių veiksnių renkantis baldus yra matmenys. Kaip ir namo interjere, lauke taip pat svarbu matmenys, ypač jei turite riboto dydžio terasą, kurioje netilps bet kokio dydžio sodo baldų komplektas. Jei ketiname statyti baldus sode ant plikos žolės, jums nereikia tiek daug rūpintis paviršiaus plotu.

Svarbiausi matmenys yra baldo ilgis ir plotis. Jei sėdint sunku atsistoti, taip pat galite atkreipti dėmesį į sėdynės aukštį. Kai vienu metu sulaukiame daug svečių, verta pagalvoti ne tik apie vieną fotelį ar vieną sodo sofą, nes tuomet tikrai prireiks papildomų sėdimų vietų lankytojams.

Lauko baldų tipai

Lauko baldai - tai daugybė pasirinkimų kiekvienam. Iš tikrųjų šiai kategorijai priklauso visų rūšių sodo kėdės su porankiais arba be jų, sodo suolai, sulankstomi krėslai, supamieji krėslai, pakabinami krėslai, sodo stalai su suolais, sodo sofos, saulės gultai, sodo šezlongai arba baldų komplektai. Reikėtų pasirūpinti, kad baldai gerai derėtų su kitais namo elementais. Jie turėtų sudaryti darnią visumą, kad sodas ar terasa taptų poilsiui palankia vieta.

Lauko baldai - metaliniai, mediniai ar ratano?

 

Svarbus aspektas renkantis baldus yra tai, iš kokios medžiagos jie pagaminti. Pastaruoju metu populiariausi baldai gaminami iš ratano, metalo arba medžio. Kiekviena iš šių medžiagų turi savų privalumų ir trūkumų.

Mediniai sodo baldai pasižymi tvirtumu ir įspūdinga išvaizda, tačiau kartu jie puikiai dera prie daugumos stilių. Metaliniai baldai - tai elegancijos, stabilumo ir aukštos kokybės garantas, o lauko baldai iš rrtano pasižymi lengvumu ir dideliu atsparumu įvairioms oro sąlygoms, todėl yra patvarus ir nereikalauja daug priežiūros.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai ()