Neįtikėtina, Simonian tiesiog pratrūko ir sumaišė Kremlių su žemėmis: „Mes galime būti išmušti vos vienu mygtuku“ (Video)  ()

Propagandistai iki šiol džiaugiasi Ukrainos naikinimu, nors patys yra pažeidžiami ir priklausomi nuo vieno Vakarų „mygtuko“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Propagandistė Margarita Simonian apkaltino Rusijos vyriausybę, kad valdininkai daug metų nieko nedarė, kad modernizuotų Rusijos Federaciją. Ji pripažino, kad Rusija yra kritiškai priklausoma nuo vakarietiškų technologijų, o paspaudus vieną mygtuką JAV ir Europa gali išjungti rusišką internetą, ryšius, blokuoti programėlių darbą ir pan.

Kalbėdama apie tai, kad Rusija ketina uždrausti „Youtube“, propagandistė pažymėjo, kad, kad vargu ar tai įmanoma, „kaip tu ją uždrausi?“.

„„Instagram“ buvo uždraustas? Na ir kas? Ar jis uždarytas?! Asmeniškai mano sekėjų skaičius „Instagram“ išaugo per tą laiką, kol jis buvo „uždarytas“... Tas pats bus ir su „Youtube“. Galite uždrausti „Youtube“, bet tai nebus uždaryta“, - sako Simonian.

Žurnalistas Denisas Kazanskis pažymėjo, kad Rusijos Federacijoje, matyt, visi supranta, kad vyksta „beprotybė“, tačiau jie ir toliau tai palaiko.

„Kaip tai atsitiko? Kodėl pražioplinome savo informacijos saugumą? Tai klausimas, net nežinau kam. Kas priėmė tokius sprendimus ne prieš metus, o prieš dešimtmečius. Net nekalbu apie tai, kodėl nebuvo sukurtos operacinės sistemos, platformos“, – sakė propagandistė.

 

Kartu ji neįvardija savo prezidento, valdančio beveik tris dešimtmečius ir pretenduojančio valdyti dar bent vieną kadenciją, pavardės.

„Dabar vienas mygtukas, vieną sankcija, vienas sprendimas gali nukirsti viską: telefonus, kamerą, kuri mane filmuoja, resursą, kuriame tu dabar mane stebi, „iPad“ ar kompiuterį, kuriame mane dabar stebi. Viskas gali pavirsti moliūgu. Sugrįšime į 90-uosius, kai gyvenome be viso šito... Per visus šiuos metus nieko nedarėme, kad netaptume tokios situacijos įkaitais“, - piktinosi Simonian.

Tuo pačiu ji net neužsimena, kodėl, turėdamas didžiulį technologinį atsilikimą nuo Vakarų, Kremlius nusprendė pradėti karą Ukrainoje ir išleisti didžiulius pinigus raketoms ir bepiločiams orlaiviams.

 

Propaganda Putiną ir toliau vadina „didvyriu“ ir palaiko jo „specialią karinę operaciją“, nors pripažįsta, kad Rusijos „didybės“ nėra. Jiems nereikia keisti politinės vadovybės, stabilizuoti padėtį savo šalyje ir plėtoti Rusijos Federaciją. Propagandistai iki šiol džiaugiasi Ukrainos naikinimu, nors patys yra pažeidžiami ir priklausomi nuo vieno Vakarų „mygtuko“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(54)
(2)
(52)

Komentarai ()

Susijusios žymos: