„Tai ne gandai!“ Ukrainos karininkas atskleidė, ką savo akimis matė rusų tranšėjose  ()

Tarasas Berezovecas papasakojo, kad prieš išsiunčiant į mūšį okupantai būna apsvaigę nuo narkotikų.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-01-27 „Tai ne gandai!“ Ukrainos karininkas atskleidė, ką savo akimis matė rusų tranšėjose  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos karo apžvalgininkas, 1-osios atskirosios specialiųjų pajėgų brigados karininkas Tarasas Berezovecas atvirai pareiškė, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos priešo pozicijose randa švirkštų ir narkotinių medžiagų pėdsakų, kurie, greičiausiai, duodami mobilizuotiems, siunčiant juos į puolimą.

Tarasas Berezovecas pasidalijo jam žinoma informacija pirmuoju asmeniu, nes visa tai matė savo akimis.

Taraso Berezoveco interviu UNIAN galima žiūrėti „YouTube“ kanale.

„Jie vartoja psichotropinius vaistus. Ten, kur mes įžengiame, užimame jų pozicijas, viskas nuklota tramadoliu*, švirkštais, tabletėmis, milteliais ir panašiai“.

Tarasas Berezovecas išsamiai papasakojo apie okupantų vartojamas narkotines medžiagas, paaiškindamas, kodėl jas vartoja rusai:

„Tai vyksta centralizuotai. Tai nėra kažkas, ką jie daro patys: jie yra priversti tai daryti savo vadų įsakymu, kurie tikslingai duoda narkotikų prieš puolimą, kad mobilizuotieji visiškai nesuvoktų savo veiksmų“.

Berezovecas įvardijo vieną iš savo informacijos šaltinių apie Rusijos armijos narkotikų vartojimą Ukrainoje: „Tai ne gandai, šią informaciją gavome iš paimtų į nelaisvę vagneriečių (mūsų dalinys paėmė vagneriečius).

 

Apklausos metu nustatyta, kad prieš kiekvieną puolimą jie privalo vartoti narkotinių medžiagų, arba prieš kiekvieną ataką jiems duodama išgerti pusantro litro neaiškios sudėties vandens, po kurio praranda realybės suvokimą.

* Tramadolis – stiprus centrinio veikimo opioidinis analgetikas. Šis vaistas vartojamas vidutinio stiprumo ir stipriam skausmui malšinti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(104)
(8)
(95)

Komentarai ()

Susijusios žymos: