Kasparovas skelbia, kur dingo ir kam ruošiasi Kadyrovas: „Rusija pasmerkta“ (Video)  ()

Rusijos opozicionierius Garis Kasparovas pasakojo, ką R. Kadyrovas veikia dabar, kodėl jis dingo iš informacinio lauko.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Garsusis didmeistris pirmiausia pakomentavo Maskvos oro gynybos stiprinimą, šia tema juokaudamas, kad niekas nežino, kieno dronai jau pasiekė Samarą, o tai toliau nei Rusijos Federacijos sostinės atstumas nuo Ukrainos.

Gario Kasparovo išvada paprasta: RF valdžia bijo ir „nesijaučia saugi". Tada garsusis šachmatininkas suintrigavo istorija apie R. Kadyrovo planus.

Gario Kasparovo interviu galima peržiūrėti „YouTube" kanale.

G. Kasparovas išsakė savo nuomonę apie tai, kam dabar gali ruoštis Čečėnijos vadovas: „Situacija sudėtingesnė, nes R. Kadyrovas, aišku, gali pasiruošti Rusijos žlugimui, jis ne idiotas, ir ne akademikas, nors formaliai R. Kadyrovas yra akademikas.  

Šiuo momentu jis supranta, kad įvykiai gali vykti pagal bet kokį scenarijų. „Pagrindinė bėda, kuri ima kelti nerimą R. Kadyrovui ir kitiems regiono „baronams", yra ta, jog baigiasi pinigai. Jų dar užtenka, bet vis daugiau jų reikia tęsti karui. Pagal paskutinį „Ramšteino" susitikimą, nors ir nesame visiškai patenkinti rezultatais, matome, jog pagalbos Ukrainai apimtys didėja. Akivaizdu, kad Rusija pasmerkta kariniam išsekimui", – apibendrino savo apmąstymus žinomas šachmatininkas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(147)
(1)
(146)

Komentarai ()