Ukraina pagamino galingą ginklą: skelbiama, kas rems Vakarų tankus mūšio lauke

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

vanduo4 2023-01-28 16:23
Kai šitas karas baigsis, Ukraina bus NATO ginkluotės fabriku.
donatasv 2023-01-28 18:20
Fabriku gal nebus, bet pavyzdžių pateiks daug, ką reiškia kai dvi panašios jėgos susiduria ir ką reikštų jei JAV susiremtų su rusija. Galima bus perrašyti karybos vadovėlį, pritaikant jį šiuolaikinėms technologijoms.
Senas kareivis 2023-01-28 23:25
Šiaip gera naujiena. O, bet, tačiau. Kur gamins? Kai ruskiai gali savo sup***tomis raketomis pasiekti bet kurį Ukrainos miestą? Gal tiksliai į fabriką ir nepataikys, alia vis tiek. O Gynybos Ministerijai reikėtų gerokai išperti kailį, o paskui dar į kaliūzę pasodint su turto konfiskavimu. Bohdana dar prie Porošoenkos buvo sukurta ir išbandyta. Kodėl į serija (net prie Porošenkos) neišėjo - neaišku. Panaši situacija su Harpūnu (ar tai su Neptūnu) - laivams naikinti skirta sistema. Ukrainiečiai turėjo lygiai vieną mašiną (nemeluoju). Antra vertus, ,,Maskvą", iš visko sprendžiant su ta sistema ir sugadino. Sakau, kad iš visko sprendžiant, nes oficialiai Gynybos Ministerija šito nerašė. Rašė visokie analitikai. Tiek žinių.
P69 2023-01-28 23:38
Aš irgi manyčiau, nes palyginus daug ko Ukraina pasigamina net prie vagysčių, o padoriai tai susitvarkius būtų Europos ginklų fabriku. Nuo smulkiosios ginkluotės iki sunkiosios ginkluotės.
immortallt 2023-01-30 11:25
Ne karo metu gaminamiems vakarietiškiems ginklams daug aukštesni reikalavimai keliami. Jei neatkreipėte dėmesio, ukrainiečiai negauna moderniausių ginklų dėl jų tiekimo grandinės ir eksploatacinio sudėtingumo. Kai pradės gauti Patriot ir kitas rimtesnes oro gynybos sistemas, sunku bus bepasiekti svarbiausius objektus ruskiams.