[Žinios trumpai] Į karą ateina „juodieji pėstininkai“: skelbiama, kas tai yra (Video)  ()

Karo analitikas Aleksejus Getmanas paaiškino, ko trūksta Rusijos Federacijai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Aleksejus Getmanas pasakė, ko tiksliai reikia Rusijos armijai, kad būtų galima organizuoti plataus masto puolimą. Aleksejaus Getmano interviu kanalui „24 kanalui“ galima pažiūrėti „YouTube“.

„Jie jau turi pakankamai žmonių šiai invazijai, bet neturi pakankamai įrangos. Faktas yra tas, kad visada kalbama apie žmonių skaičių, kurį jie gali panaudoti, bet tai yra žmonės, kurie nebus ginkluoti niekuo arba bus lengvai ginkluoti. Be šarvuočių, be tankų, be pėstininkų kovos mašinų ir viso kito, šie žmonės yra tiesiog, kaip sakoma, „juodieji pėstininkai“, kurie tiesiog eis į skerdyklą ir pasieks tam tikros trumpalaikės sėkmės daugybės žuvusiųjų kaina“, – apie dabartinį Rusijos Federacijos „deficitą“, kuris neleidžia pradėti puolimo prieš Ukrainą, kalbėjo karo analitikas.

Patyręs Ukrainos karininkas taip pat pasidalijo informacija apie tai, kokią karinę techniką turi rusai:

 

„Šiandien Rusijos Federacija per metus gali pagaminti ne daugiau kaip 900 sunkiasvorių transporto priemonių (tai yra apie 450 tankų ir 450 vienetų sunkiosios technikos). Jų atsargose yra ne daugiau kaip 3 tūkstančiai vienetų ir jie jau ima tankus iš atsargų“.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(197)
(11)
(186)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: