Ukraina smogė triuškinantį smūgį Melitopolyje: „mieste išbyrėjo langai, tapo šviesu kaip dieną - žuvusių tiek, kad kūnus vežė visą naktį“  ()

Žiniasklaida pranešė, kad netoli naftos bazės okupuotame Melitopolyje girdėjosi sprogimai. Teigiama, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos Novobohdanivkos kaime sunaikino okupantų bazę.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vasario 2 d. „Telegram“ kanalo „RIA Melitopol“ žurnalistai, remdamiesi vidine informacija iš Ukrainos ir Rusijos žiniasklaidos, pateikė išsamią informaciją apie sprogimus.

Ukrainos pajėgų artilerija sudavė keletą tikslinių smūgių buvusiai naftos saugyklai Novobohdanivkoje, kur okupantai buvo įrengę savo karinę bazę. Buvo sunaikinta ne tik karinė įranga, bet ir patys okupantai.

Kol kas niekas negali nurodyti tikslių priešo nuostolių.

Ukrainos pajėgų generalinis štabas kol kas nekomentavo artilerijos smūgių. Tuo tarpu Novobohdanivkos gyventojai teigia, kad naftos bazėje įvyko mažiausiai 7 sprogimai.

 

Vietos gyventojai teigia, kad naftos saugykloje taip pat buvo Rusijos priešlėktuvinės gynybos sistema. Sprogimai buvo tokie stiprūs, kad išbyrėjo kaimyninių namų langai, o naktį buvo šviesu kaip dieną. Visą naktį okupantai valė smūgio padarinius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(100)
(1)
(99)

Komentarai ()

Susijusios žymos: