[Žinios trumpai] Maidanas Rusijoje! Kremliuje kyla panika, ką gali padaryti „Z-patriotai“ - artėja dideli įvykiai  (2)

„Kremlius atvirai apkaltino „turbopatriotus“, kad jų veikla gresia šaliai tapti Maidanu.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Yra ženklų, kad Kremlius ruošiasi didelio masto valymui nuo vadinamųjų „Z-patriotų“, kurie aršiai palaiko agresiją prieš Ukrainą. Karas pralaimėtas, o dabar jie pradėjo kelti pavojų Putino režimui.

Žinomas Rusijos politologas, buvęs Rusijos diktatoriaus kalbų rašytojas Abbasas Galliamovas per „Telegram“ prabilo apie galimą būsimą „karo partijos“ valymą.

Jis atkreipė dėmesį į svarbų viešą Rusijos Valstybės Dūmos deputato Olego Matveičevo pareiškimą, kuriame „Z-patriotai“ buvo apkaltinti riaušių Rusijoje kurstymu ir netgi planais nuversti režimą.

„2023-ieji bus labai pavojingi metai. Dabar vienintelis pavojus mūsų valstybei yra turbopatriotiškas „Maidanas“ su lengvu kairuoliškumu ir tuo pačiu kalbomis apie korupciją. Priežastis gali būti bet kokia. Tarkime, eilinį kartą atsitiks kažkas panašaus į tai, kas vyko Iziume ar Balaklijoje (Rusijos kariuomenės pabėgimas iš okupuotų Ukrainos teritorijų – red.) ir dar viena isterija, visi išeina į gatves“, - kalbėjo Rusijos įstatymų leidėjas.

Akivaizdu, kad Putino režimas pradėjo bijoti savo „Z-patriotų“, nes jie neatleis diktatoriui karinio pralaimėjimo.

 

Galliamovas atkreipė dėmesį į tai, kad Matveičevas yra „kišeninis“ Sergejaus Kirijenkos pavaduotojas, kuris priklauso V. Putino vidiniam ratui. Jo žodžiai yra signalas visiems karo mylėtojams, kad jiems reikia skubiai užčiaupti burną dėl Rusijos Federacijos karinio silpnumo. Kitas žingsnis bus didžiulis valymas.

„Per jo asmenį Kremlius atvirai apkaltino „turbopatriotus“, kad jų veikla gresia šaliai tapti Maidanu. Apskritai kaltinimai Maidano nuotaikomis Rusijoje dažniausiai būna prieš represijas. Atrodo, atėjo laikas „patriotams“, – rašė Galliamovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(133)
(3)
(130)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: