Atskleistas slaptas incidentas – iš lėktuvnešio „Queen Elizabeth” skubiai pakelti F-35 pradėjo povandeninio laivo persekiojimą (Video)  ()

Incidentas įvyko Pietų Kinijos jūroje 2021 m. Kinijos povandeninis laivas taip priartėjo prie britų laivyno, kad iš lėktuvnešio pakilo naikintuvai F-35.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dėl paaštrėjusios NATO bloko šalių karinės-politinės padėties su Kinija dėl Taivano, JK nusprendė atskleisti 2021 metais įvykusio incidento detales. Kalbame apie Didžiosios Britanijos lėktuvnešio „Queen Elizabeth“ kiniško povandeninio laivo persekiojimą, kuris atsidūrė Pietų Kinijos jūroje. Kaip rašo britų „The Sun“, po dvejų metų buvo sukurtas filmas apie Karališkojo laivyno lėktuvnešio nuotykius.

Youtube sprogdinantis ir lietuvių puikiai vertinamas! Štai ką sugeba 5in1 robotas iš „Xiaomi“ ekosistemos (Video, „Roidmi EVA“)
5901 3

„ROIDMI EVA“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas, sulaukęs stulbinamo dėmesio ir sėkmės. Ir dabar šis neregėtų galimybių įrenginys už specialią kainą.

Išsamiau

Įvykiai vyko 2021 m., tačiau apie tai sužinota tik dabar, kai ateinantį sekmadienį ekrane pasirodys karinių oro pajėgų dokumentinis filmas „The Warship: Tour of Duty“.

Juostoje rodoma, kad kinų laivas buvo pastebėtas šalia JK lėktuvnešio „Queen Elizabeth“. Kinijos „Kilo“ klasės povandeninį laivą pirmą kartą pastebėjo fregata „Richmond“, kuri saugojo „Queen Elizabeth“ plaukiant per Pietų Kinijos jūrą.

 

Norint sužinoti tikslias povandeninio laivo koordinates, į orą buvo iškeltas specializuotas sraigtasparnis. Po to, siekiant atremti pavojų, iš lėktuvnešio į orą buvo pakelti JK naikintuvai F-35.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(43)
(0)
(43)

Komentarai ()