[Žinios trumpai] Į orą skubiai pakelti Nyderlandų F-35: pirmą kartą perėmė Rusijos naikintuvus  ()

Nyderlandų F-35 lėktuvai Lenkijoje budi jau du mėnesius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Lenkijoje buvo suaktyvintas Nyderlandų greitojo reagavimo įspėjimas (QRA). Du naikintuvai pakelti į orą, kad indentifikuotų ir palydėtų orlaivių rikiuotę. Tuo metu nežinomas lėktuvas iš Kaliningrado srities priartėjo prie NATO Lenkijos pasienio zonos.

Po identifikavimo paaiškėjo, kad tai trys orlaiviai: rusiškas IL-20M „Coot-A", kurį lydėjo du SU-27 „Flanker”. F-35 pilotai iš tolo sekė rikiuotę ir perdavė palydą NATO partneriams.

Youtube sprogdinantis ir lietuvių puikiai vertinamas! Štai ką sugeba 5in1 robotas iš „Xiaomi“ ekosistemos (Video, „Roidmi EVA“)
5902 3

„ROIDMI EVA“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas, sulaukęs stulbinamo dėmesio ir sėkmės. Ir dabar šis neregėtų galimybių įrenginys už specialią kainą.

Išsamiau

Vasario ir kovo mėnesiais Lenkijoje budi aštuoni Nyderlandų F-35. Keturi iš šių naikintuvų yra Malborko oro bazėje, kad galėtų stebėti NATO oro erdvę virš Rytų Europos. Jei reikalinga, du orlaiviai gali pakilti per kelias minutes ir perimti kitą orlaivį. Taip atsitinka, pavyzdžiui, kai lėktuvas artinasi prie NATO oro erdvės, nepranešęs kas jis. Du naikintuvai F-35 yra atsarginiai šiai užduočiai atlikti.

 

Kiti keturi kariniai lėktuvai kartu su sąjungininkais vykdo mokymo programą. Žinoma, juos taip pat galima panaudoti iš karto, kai to reikalauja situacija.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(106)
(1)
(105)

Komentarai ()