Paaiškėjo pikantiškos detalės dėl dovanotų kailinių likviduotų okupantų našlėms – įvardinti ir organizatoriai (Video)  ()

Rusų propagandistų farsas su kailiniais, dovanotais užpuolikų našlėms, tęsiasi.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-02-14 Paaiškėjo pikantiškos detalės dėl dovanotų kailinių likviduotų okupantų našlėms – įvardinti ir organizatoriai (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip paaiškėjo, parodomoje scenoje dalyvavo ir tikros našlės, ir statistės. Bet kailinius po filmavimo atėmė iš visų.

Viena iš moterų, vaidinusių skandalingame vaizdo įraše, Rusijos žiniasklaidai atvirai pareiškė, kad ji nėra likviduoto okupanto našlė. Jos tiesiog buvo paprašyta sudalyvauti, už tai jai buvo pažadėti kailiniai.

Anot jos, visam procesui vadovavo trys žmonės – teroristo Igorio Girkino bendražygis Jevgenijus Skripnikas, Girkino žmona Miroslava Reginskaja, taip pat tam tikra Olga Vasiljeva.

„Man gėda tai sakyti, bet aš irgi dalyvavau, nors nesu našlė, tiesiog prašė suvaidinti, sakė, duos kailinius. Bet kai atėmė juos ir paskelbė vaizdo įrašą internete, buvau šokiruota. Aš tai tiek to, bet buvo tikrų našlių, aš asmeniškai pažįstu dvi, kurių vyrai žuvo kare. Duoda kailinius, o po filmavimo juos atima, na, ne žmogiška tai, ar ne?“ – kalbėjo viena iš filmavimo dalyvių.

Youtube sprogdinantis ir lietuvių puikiai vertinamas! Štai ką sugeba 5in1 robotas iš „Xiaomi“ ekosistemos (Video, „Roidmi EVA“)
5923 3

„ROIDMI EVA“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas, sulaukęs stulbinamo dėmesio ir sėkmės. Ir dabar šis neregėtų galimybių įrenginys už specialią kainą.

Išsamiau

Kita moteris pasakojo sulaukusi skambučio iš kažkokio salono, dovanojusio kailinius, jo savininkė atsiprašė už įvykį, nes „jie nemanė, kad Miroslava (Girkino žmona) gali taip padaryti“. „Jei būčiau žinojusi, kad viskas taip pasisuks, niekada gyvenime nebūčiau vaidinusi tame vaizdo klipe. Šiems niekšams nerūpi. Man gaila tų moterų“, - kalbėjo ji.

 

Ji mano, kad čia ir Girkinas prikišo nagus, nes moterims filmavimo metu buvo liepta jam padėkoti. Tačiau viena iš moterų pasipiktino tuo, sakydama, kad jos vyras mirė būtent dėl ​​Girkino.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(64)
(4)
(60)

Komentarai ()

Susijusios žymos: