[Žinios trumpai] Tik nepirkite šių telefonų! Ekspertai išvardijo problemiškiausius ir nepatikimiausius „Xiaomi“ išmaniuosius

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

bahuriux 2023-02-15 21:10
Visų šitų išvardintų senienų nelabai yra pardavime, nebent 9 dar galima rasti bet tai jau tampa retenybė. Beto xiaomi deda visus konkurentus į pavėsį, ant patikimumo taip pat, bent aš nežinau kam jie genda nei vienas nebuvo niekam sugedes. O kad samsung ir apple po metų, ar dviejų pradeda strigti ir lėtai veikti tai tą patvirtins daug kas. Jau prieš du metus "xiaomi redmi note 9 pro" kamera sparta ir sklandus veikimas yra geresni už konkurentų šiandieninius tos pačios klasės modelius. Dėja įskaitant ir patį xiaomi, nes redmi note 11 pro turi prastesnę kamrą ir beveik identiškus likusius parametrus skiriasi tik per 10 proc geriausiu atveju, turint galvoje kad kameros gerumas nėra megapixeliai.
qrad 2023-02-16 22:18
Turėjau du Xiaomi telefonus ir magiškai po atnaujinimų nebeveikė auto-rotate. Abiem atvejais šitą problemą ištaise tik po pusės metų. Jau nekalbant, kad iš oro stapdydavo Spotify ir kitus muzikinius apps'us. Ar įvykdavo random crashai. Xiaomi telefonai yra kinietiškas šūdas įviniotas į gražu popieriuką.
bahuriux 2023-02-17 10:11
Nežinau kodėl tau nepasisekė. Aš optimizuoju visus iki vieno telefono parametrus išjungiu visas telemetrijas. Ir visi iki šiol turėti telefonai buvo š ypač samsungai, xiaomi veikimo sklandumas ir greitis nesulyginami su tos pačios klasės ir kainos konkurentų tlf. Huavei dar buvo neblogas, tik neturi google servisų GMS tai kaikurie apsai instaliuoti iš pvz apkpure panikuoja arba išvis neveikia. Perkant xiaomi kaip ir betkurį kitą tlf pasidarykit analizę, kokia kamera, koks cpu, kiek atminties ir ram. Man xiaomi dėl to ir skraido kosminiais greičiais ir sklandżiai nes išsirenku sparčiausius dażniausiai tai būna pro versijos ir net nebūtinai brangūs, niekada nepirkau tlf brangiau nei 270€. Jei renkatės iš to ką siūlo mobiliojo ryšio tiekėjai, maximum paskaitę reklaminę brošiūrą, tada suprantama kodėl jums nesiseka. Bent jau pažiurėkit į tokius tinklapius kaip http://gsmarena.com https://nanoreview.net/en/soc-list/rating Išjunkit visas kvailas animacijas kurios tik stabdo laiką ir erzina, įjunkit full gnss tikslesnei navigacijai įsijungę developer options ir dar kelis šimtus parametrų nusistate priversit veikti sparčiau betkurį tlf. Apribokit prieigą apsams, prie jiems nebūtinų sistemos servisų. Prie to pačio aš išjungiu beveik visus pramešimus visų apsų išskyrus bendravimui skirtus. optimizuokit kad visi apsai išskyrus bendravimo būtu automatiškai użmigdomi ar išjungiami, baterijos ir cpu, ram resursų taupymui. Ir tada vidutinis tlf skraidys greičiau uż flagmaną.