[Žinios trumpai] Tik nepirkite šių telefonų! Ekspertai išvardijo problemiškiausius ir nepatikimiausius „Xiaomi“ išmaniuosius  (3)

„Xiaomi“ prekės ženklas garsėja savo biudžetiniais išmaniaisiais telefonais, kurie siūlo puikų kainos ir kokybės santykį. Tačiau, nepaisant visų jų privalumų, jie turi ir nemalonių trūkumų. Ekspertų portalas „Gizchina“ išvardijo problemiškiausius ir nepatikimiausius „Xiaomi“ išmaniuosius telefonus, kurių nerekomenduojama pirkti dėl dažnų defektų atvejų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pirmiausia potencialūs pirkėjai turėtų vengti „Xiaomi“ išmaniųjų telefonų su Kinijos bendrovės „Tianma“ gaminamais IPS ekranais. Jei turite tokį ekraną, jūsų telefone 90 proc. atvejų gali kilti „fantominio ekrano“ problemų, kurios panašios į AMOLED išdegimo problemą. Tokie modeliai yra:

  • „Redmi Note 8“
  • „Redmi Note 7“
  • „Redmi Note 5“
  • „Mi A2(6X)“
Youtube sprogdinantis ir lietuvių puikiai vertinamas! Štai ką sugeba 5in1 robotas iš „Xiaomi“ ekosistemos (Video, „Roidmi EVA“)
5902 3

„ROIDMI EVA“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas, sulaukęs stulbinamo dėmesio ir sėkmės. Ir dabar šis neregėtų galimybių įrenginys už specialią kainą.

Išsamiau

Kita nuolatinė problema, su kuria susiduria kai kurie „Xiaomi“ „Redmi“ išmanieji telefonai, susijusi su pirštų atspaudų skaitytuvu. Kalbame apie lanksčiojo kabelio problemą, dėl ko nustoja veikti pirštų atspaudų jutiklis. Tai matyti, pavyzdžiui, „Redmi Note 9T“, „Redmi Note 9 Pro“, „Redmi Note 9S“.

Tarp bendrovės išmaniųjų telefonų taip pat reikėtų vengti įsigyti „Xiaomi Mi 8“. Pažymima, kad dėl „Wi-Fi“ problemų šis modelis yra vienas blogiausių bendrovės flagmanų.

 

Kokie kiti „Xiaomi“ išmanieji telefonai ir dėl ko pateko į sąrašą:

  • POCO M3 – linkęs staiga sugesti;
  • „Xiaomi Mi 9“ – stiprus perkaitimas naudojant kamerą;
  • Mi 9T/Pro „Redmi K20“/ K20 Pro – nepatikima priekinė išslenkanti kamera.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(24)
(27)
(-3)

Komentarai (3)