„Qualcomm“ pristatė naujos kartos „Snapdragon 8 Gen 1“: jau žinoma, kurios kompanijos telefone jis debiutuos ir ko iš jo tikėtis (Video)  ()

„Qualcomm“ paskelbė apie „Snapdragon 8 Gen 1“. Daugelis manė, kad naujausias gamintojo lustas vadinsis „Snapdragon 898“. O dabar jau žinome, kas bus pirmoji telefonų kompanija, naudosianti naujausią lustą savo gamybos įrenginyje.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2021-12-04 „Qualcomm“ pristatė naujos kartos „Snapdragon 8 Gen 1“: jau žinoma, kurios kompanijos telefone jis debiutuos ir ko iš jo tikėtis (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tikriausiai nenustebins, jog tai yra „Xiaomi“. Ši Kinijos technologijų kompanija jau seniai žinoma, kaip gamintoja, kuri pirmoji pristato savo produktus su naujausiais „Qualcomm“ lustais. Ir tradicija bus tęsiama naudojant „Snapdragon 8 Gen 1“.

„Snapdragon 8 Gen 1“ pasirodys „Xiaomi 12“ asortimente. Atkreipkite dėmesį, kad pavadinime nebenaudojamas „Mi“ prekės ženklas.

„Xiaomi“ generalinio direktoriaus Lei Jun teigimu, įrenginys vartotojus pasieks „netrukus“. Remiantis gandais, jis „Xiaomi 12“ bus išleistas dar nepasibaigus šiems metams, o naujienos atskleidimas gali įvykti gruodžio 16 d.

Ko tikėtis iš naujo lusto?

„Snapdragon 8 Gen 1“ sukurtas remiantis nauja ARM ARMv9 architektūra ir gaminamas naudojant „Samsung“ 4 nm gamybos technologiją. Jis naudoja 3 GHz dažniu veikiantį „Cortex-X2“, du 2,5 GHz „Cortex-A710“ bei keturis 1,8 GHz „A510“ branduolius.

Luste yra naujas „Adreno“ GPU (šiuo metu neįvardytas, bet gali būti vadinamas „Adreno 730“). Jame taip pat yra naujas „Qualcomm X65 5G“ modemas, galintis užtikrinti 10 GB/s spartą.

Naujasis „Snapdragon“ siūlo 20 % didesnį procesoriaus našumą, 30 % efektyvesnį procesorių, 30 % GPU našumo patobulinimus ir 25 % su GPU susijusį energijos taupymą, palyginti su jo pirmtaku.

 

 

Kalbant apie „Xiaomi 12“, manoma, kad jame bus trys kameros jutikliai, įskaitant vieną 50 MP „Samsung ISOCELL GN1“ / „Sony IMX700“, praneša „Notebook Check“, ir naudos visada įjungtą „Snapdragon 8 Gen 1“ funkciją, todėl asmenukių kamera galės veikti kaip biometrinis autentifikavimo įrenginys.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(13)
(1)
(12)

Komentarai ()