Rumunijoje paskelbtas oro pavojus, skubiai pakelti naikintuvai – skelbiama, kas nutiko  (2)

Virš Rumunijos pastebėtas oro balionas. Gynybos ministerija į įvykio vietą atsiuntė du MiG-21.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rumunijos valdžios institucijos taikė visas nustatytas procedūras nuo tada, kai buvo aptiktas neatpažintas skraidantis objektas. Tačiau į įvykio vietą atvykę naikintuvai nieko nerado, nors ore išbuvo apie 30 minučių.

Rumunijos gynybos ministerija pranešė, kad Rumunijos oro pajėgų oro stebėjimo sistema vasario 14 d. apie 12.30 val. aptiko nedidelį oro taikinį, panašų į oro balioną, maždaug 11 km aukštyje virš jūros lygio. Pranešama, kad objektas pateko į oro erdvę šalies pietryčiuose, praneša Digi24.

Youtube sprogdinantis ir lietuvių puikiai vertinamas! Štai ką sugeba 5in1 robotas iš „Xiaomi“ ekosistemos (Video, „Roidmi EVA“)
5902 3

„ROIDMI EVA“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas, sulaukęs stulbinamo dėmesio ir sėkmės. Ir dabar šis neregėtų galimybių įrenginys už specialią kainą.

Išsamiau

Ataskaitoje nurodoma, kad valdžios institucijos taikė visas standartines procedūras nuo tada, kai buvo aptiktas neatpažintas skraidantis objektas.

Du Rumunijos oro pajėgų orlaiviai MiG-21 „LanceR“ iš NATO vadovaujamos Oro policijos kovinės tarnybos pakilo iš 86-osios Fetești oro bazės apie 12.40 val. ir buvo nukreipti į zoną, kurioje buvo aptiktas oro taikinys.

 

Dviejų orlaivių įgulos nepatvirtino oro taikinio buvimo nei vizualiai, nei oro radaruose. Lėktuvai šioje teritorijoje išbuvo apie 30 minučių, kad visiškai išsiaiškintų situaciją, o po to grįžo į oro bazę.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(82)
(5)
(77)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: