Ekspertas: „Vakarai jau nusprendė, ką nori padaryti su Rusija“  ()

„Ramstein“ susitikime buvo nuspręsta nugalėti Rusijos kariuomenę Ukrainoje, mano El Muridas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Sausio 25 d. JAV prezidentas J. Bidenas patvirtino, kad Ukrainai netrukus bus perduoti sunkiasvoriai tankai M1 „Abrams". Tai labai liūdna žinia Maskvai. Apie situaciją savo „Telegram" tinklaraštyje rašė Rusijos karo ir politikos apžvalgininkas Anatolijus Nesmijanas (El Muridas).

31 tanko perdavimas Ukrainos kariuomenei reiškia, jog padėtis pradeda keistis.

Tai, kad mūšio lauke pasirodys nauja ginklų klasė, pakeis pačią konflikto struktūrą. Ir, greičiausiai, tai tik pradžia. Rusijos valdžia bando šaipytis dėl žinių apie tankus. Tačiau rusai turi dėl ko nerimauti. Vienu metu HIMARS pasirodymas Ukrainos ginkluotosiose pajėgose lėmė Rusijos armijos užnugario ir frontų žlugimą Charkivo ir Chersono regionuose.

„Abrams" kartu su vokiečių „Leopardais" greičiausiai agresoriui turės tokį patį šoko efektą. El Muridas pastebėjo, kad Kremliaus pasakojimai apie dar vienas „raudonąsias linijas" niekam nebedaro įspūdžio. Tokių grasinimų buvo daug, jų Rusijos valdžia nesugebėjo įvykdyti. Apskritai, ekspertas įsitikinęs, viskas byloja apie Vakarų sprendimą dėl Rusijos karinio pralaimėjimo.

„Sprendimas dėl situacijos priimtas ir bus įgyvendintas. Ukraina ruošiasi puolimui, „Ramstein" grupė, įveikusi ne itin reikšmingus vidinius skirtumus, nusprendė laikytis „sunkaus" scenarijaus. Jei šis scenarijus nebus galutinis, vėliau bus rengiamasi naujų klasių ginklų tiekimui, kol bus pasiektas rezultatas", – pabrėžė rusų tinklaraštininkas.

 

Pažymėtina, kad J. Bidenas, sausio 25 d., pranešdamas apie „Abrams"  tiekimą Ukrainai, patvirtino Ukrainos ginkluotųjų pajėgų pasirengimą kontrpuolimui ir savo teritorijų išlaisvinimui. Dabar Vakarų sąjungininkai masiškai gabena į Kyjivą šarvuočius ir artileriją, kad sudarytų galingą smūgį. Prieš Rusiją iškilo karinis pralaimėjimas.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(270)
(2)
(268)

Komentarai ()