„Neišvengiamų smūgių sulauks tiek Maskva, tiek Peterburgas: bet tai bus jau Rusijos vidinės problemos“  ()

Anot Ukrainos prezidento patarėjo, Rusijos propaganda bando sukurti mitą, kad NATO šalys ketina pulti Rusiją. Taip Kremlius nori pateisinti pralaimėjimą kare prieš Ukrainą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Zelenskio patarėjas Michailas Podoliakas teigia, kad vidinis karo eskalavimas Rusijoje yra neišvengiamas. Atakos bus nukreiptos į skirtingus taikinius.

Anot Podoliako, Ukraina nepuola Rusijos, tačiau karo eskalavimas šalies agresorės viduje bus neišvengiamas. Visų pirma, nukentės tokie miestai kaip Maskva ir Sankt Peterburgas.

„Vis dėlto karas ir eskalacija Rusijos viduje bus neišvengiami. Ypač bus atakuojami miestai, kurie yra išlepinti, tingūs, kaip Maskva, Sankt Peterburgas, Jekaterinburgas ir kt. Bet tai - vidinė Rusijos Federacijos problema“, – sakė Podoliakas.

Jis pažymėjo, kad Kremliui dabar reikia kažkaip sujudinti rusus. Todėl propaganda bando sugalvoti mitą apie kažkokį „šventąjį karą“, kad NATO gali pulti Rusiją. „Jie ir toliau pasakoja absoliučiai infantilią istoriją, o dalis žiūrovų vis dar ją perka. Manau, kad politinio elito kvailumas bus vis labiau suvokiamas", - sakė Podoliakas.

 

Anot jo, Rusijos vadovybė pradėjo karą, kurio negali laimėti. Dabar norima įtikinti rusus, kad Rusijos Federacija pralaimi, nes visas pasaulis prieš ją kovoja. Be to, Kremlius supranta, kad Ukraina nuolaidų nedarys. „Rusijos karių išvedimas yra vienintelis būdas susėsti ir pradėti apie ką nors kalbėti“, – sakė Podoliakas.

(68)
(0)
(68)

Komentarai ()

Susijusios žymos: