Virš Kijevo nauja grėsmė: kaukia oro sirenos - Rusija atakuoja dar neregėtais ginklais  ()

Virš Kijevo buvo pastebėti šeši Rusijos oro balionai, o dauguma jų buvo numušti po oro gynybos įsikišimo, trečiadienį pranešė Ukrainos sostinės karinė administracija.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-02-15 Virš Kijevo nauja grėsmė: kaukia oro sirenos - Rusija atakuoja dar neregėtais ginklais  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pranešime teigiama, kad ant oro balionų galėjo būti atšvaitai ir žvalgybos įranga, tačiau nenurodė, kada jie skrido virš sostinės, nors trečiadienį Kijeve buvo paskelbtas oro pavojus.

„Pagal informaciją, kuri dabar tikslinama, tai buvo oro balionai, judantys ore, varomi vėjo“, – „Telegram“ susirašinėjimo programėlėje rašė karinė administracija.

Youtube sprogdinantis ir lietuvių puikiai vertinamas! Štai ką sugeba 5in1 robotas iš „Xiaomi“ ekosistemos (Video, „Roidmi EVA“)
5923 3

„ROIDMI EVA“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas, sulaukęs stulbinamo dėmesio ir sėkmės. Ir dabar šis neregėtų galimybių įrenginys už specialią kainą.

Išsamiau

„Balionų paleidimo tikslas galbūt buvo aptikti ir išnaudoti mūsų oro gynybą“.

Prieš pat paskelbimą Ukrainos oro pajėgų atstovas spaudai Jurijus Ignatas pareiškė, kad Rusija, praėjusių metų vasarį įsiveržusi į Ukrainą, gali panaudoti oro balionus pagal naują taktiką siekiant išsaugoti savo žvalgybinių bepiločių orlaivių atsargas.

 

„Tokius žvalgybinius bepiločius orlaivius kaip „Orlan-10“ dabar (Rusija) naudoja taupiau“, – Ukrainos televizijai sakė Ignatas.

Vėliau jis patvirtino, kad trečiadienį sostinėje aidėjo oro antskrydžio sirenos dėl skrendančių balionų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(45)
(2)
(43)

Komentarai ()