Skelbiamos geros naujienos iš Bachmuto: rusai atsitrenkė į sieną, šalinami „Wagner“ smogikai - pats Prigožinas skelbia, kas vyksta (Video)  ()

Ukrainos kariams pavyko stabilizuoti padėtį Bachmuto sektoriuje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Bachmutą ginantys kariai turi gerų naujienų. Miesto šiaurėje priešo judėjimas buvo sustabdytas, o pietuose pavyko jį nustumti geru atstumu. Išsamias detales paskelbė Ukrainos ginkluotųjų pajėgų 28-osios motorizuotosios brigados vadas Jurijus Madiaras.

Vaizdo įrašą galima rasti „Telegram“ kanale „Ukraina 365“:

Ukrainos ginkluotosios pajėgos ir Nacionalinė gvardija neleido „Wagner“ smogikams pajudėti nė metro pirmyn link Bachmuto. Bet kova buvo labai sunki.

Youtube sprogdinantis ir lietuvių puikiai vertinamas! Štai ką sugeba 5in1 robotas iš „Xiaomi“ ekosistemos (Video, „Roidmi EVA“)
5924 3

„ROIDMI EVA“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas, sulaukęs stulbinamo dėmesio ir sėkmės. Ir dabar šis neregėtų galimybių įrenginys už specialią kainą.

Išsamiau

„Pietinis flangas. Mums sekasi gerai: pavyko nustumti priešą tam tikru atstumu nuo kelio Konstantinovka-Bachmutas. Kelias nepravažiuojamas, jį kontroliuoja priešo ugnis. Bet mums pavyko nustumti priešą gerokai toliau nuo kelio“, – sakė Madiaras.

Kalbant apie šiaurinį flangą, pastarosiomis dienomis tai buvo sunkiausias sektorius. Laimei, jis buvo stabilizuotas. „Šiaurinis flangas, pradedant nuo Krasnaja Goros ir kylant Slaviansko kryptimi, taip pat turi gerų naujienų: priešas buvo sustabdytas. Tolesnis jo konsolidavimas tapo neįmanomas. Kasdien šalinami „Wagner“ pakalikų likučiai, kurie šturmuoja ukrainiečių pozicijas iš tos pusės“, – sakė karys.

 

Reikia pažymėti, kad vakar „Wagner“ lyderis Jevgenijus Prigožinas padarė itin nervingą pareiškimą dėl Bachmuto. Jis ragino neskleisti gandų apie Ukrainos miesto apsupimą, nes iki to dar toli. „Nėra jokių prielaidų apsupti priešą šiauriniuose regionuose... Rytoj Bachmutas nebus paimtas. Artimiausiu metu atokvėpio nebus“, - sakė Prigožinas.

(153)
(2)
(151)

Komentarai ()

Susijusios žymos: