„Parama buvo 100%!“ Medvedčiukas paskelbė, kaip ketino perimti valdžią Ukrainoje  ()

Sprendžiant iš naujo Medvedčiuko interviu, Putino draugas ir toliau pasakoja nesąmones.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Buvęs Ukrainos parlamento narys, Putino draugas Viktoras Medvedčiukas davė naują interviu ir ėmė dejuoti dėl prarastų galimybių Ukrainoje. Siekdamas įgyti įtakos Ukrainoje Kremliaus pinigų sąskaita, jis pareiškė, kad jo politinė jėga – „Opozicinė platforma - už gyvybę“ – tariamai buvo „populiariausia partija“ Ukrainoje, ketino įgyti daugumą Radoje ir perimti valdžią šalyje. Ukrainos žurnalistas ir tinklaraštininkas Denisas Kazanskis atkreipė į tai dėmesį savo „Telegram“ kanale.

Youtube sprogdinantis ir lietuvių puikiai vertinamas! Štai ką sugeba 5in1 robotas iš „Xiaomi“ ekosistemos (Video, „Roidmi EVA“)
5923 3

„ROIDMI EVA“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas, sulaukęs stulbinamo dėmesio ir sėkmės. Ir dabar šis neregėtų galimybių įrenginys už specialią kainą.

Išsamiau

Žurnalisto teigimu, D. Medvedčiukas Kremlių apgaudinėjo daug metų ir tai daro iki šiol. Melaginga informacija apie ukrainiečių lojalumą rusų okupantams Maskvai jau brangiai kainavo. Tačiau vietoj bausmės Putinas toliau lieja pinigus Medvedčiukui ir jo projektams.

„Meistro rašysena atpažįstama! Lygiai taip pat melavo, kad Kyjive rusų užpuolikus pasitiks su gėlėmis, o kariuomenė pabėgs. Tas melas Rusijai kainavo labai brangiai“, – sakė Kazanskis ir pabrėžė, kad Rusiją valdo intelektualiai ydinga vadovybė, iš kurios Medvedčiukas jau kelerius metus sėkmingai išvilioja pinigus.

 

„Nėra sociologinių tyrimų, kuriuose „Opozicinė platforma - už gyvybę“ būtų pirmoje vietoje, išskyrus padirbinius, kuriuos pats Medvedčiukas rodė savo kanaluose“, – pabrėžė Kazanskis.

(31)
(4)
(27)

Komentarai ()

Susijusios žymos: