„Bus pasirinktas blogiausias sprendimas iš visų galimų. Ir pats kvailiausias“. Artėja kritinis taškas  ()

„Vagnerio“ vadeiva svajoja, kad Rusijos Federacijos karas prieš Ukrainą truktų daugelį metų. Tačiau tai nerealus scenarijus, mano tinklaraštininkas El Muridas. Jis savo nuomone šiuo klausimu pasidalijo asmeniniame „Telegram“ kanale.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Prigožinas, dėl karo gavęs prieigą prie neriboto karinio biudžeto, neseniai duotame interviu teigė kad užgrobti visą Donbasą užtruktų 1,5 metų, o kairiajame Dnepro krante esančią Ukrainos teritoriją - net 3 metus.

Akivaizdu, kad užsitęsusio konflikto scenarijus labai patrauklus „Vagnerio“ vadeivai, auginančiam savo galią ir turtus. Muridas mano, kad Rusija pati nesusidoros su tokio užsitęsusio konflikto našta. Netgi abejojama, ar Rusijos Federacija atsilaikys iki 2023 m. pabaigos.

Youtube sprogdinantis ir lietuvių puikiai vertinamas! Štai ką sugeba 5in1 robotas iš „Xiaomi“ ekosistemos (Video, „Roidmi EVA“)
5923 3

„ROIDMI EVA“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas, sulaukęs stulbinamo dėmesio ir sėkmės. Ir dabar šis neregėtų galimybių įrenginys už specialią kainą.

Išsamiau

„Kritinis taškas bus maždaug gegužės-birželio mėnesiais, o po to pinigų trūkumas biudžete vis labiau augs. Iki gegužės mėnesio dar galima užkamšyti skyles turimais ištekliais, o po pavasario jie visi bus išnaudoti ir reikės priimti gana akivaizdų sprendimą“, - sakė Rusijos tinklaraštininkas.

Iki to laiko, pasak jo, Kremlius turės tik du pasirinkimus: skubiai užbaigti savo „specialiąją operaciją“ arba visą šalį perorientuoti į karinį režimą. Ir, jo nuomone, šiuolaikinė Rusija nepajėgi to padaryti.

 

„Pusantrų, treji metai - tai labai trumpalaikių svajonių sritis. Realybė tokia, kad gegužės-birželio mėnesiai taps riba... Nors, sprendžiant iš visų ankstesnių Kremliaus sprendimų patirties, galima iš karto pasakyti: bus pasirinktas blogiausias iš visų galimų. Ir pats kvailiausias“, - pareiškė Muridas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(102)
(2)
(100)

Komentarai ()

Susijusios žymos: