„Jis turės nuspręsti du dalykus“ – Piontkovskis skelbia žmogų, pasiruošusį nušauti V. Putiną (Video)  ()

Politologas leido suprasti, kad iš tikrųjų R. Kadyrovas nekenčia ir Putino, ir visos Rusijos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vašingtone gyvenantis Rusijos opozicijos politologas, publicistas ir matematikas Andrejus Piontkovskis mano, kad Ramzanas Kadyrovas jau mato save pokario ir poputininėje Rusijoje ir ruošiasi padaryti du svarbius dalykus: apginti Čečėnijos nepriklausomybę ir apsiginti nuo savo politinių oponentų respublikoje.

Tai ekspertas pareiškė interviu su Romanu Cimbaliuku, kurį galima peržiūrėti Andrejaus Piontkovskio „YouTube“ kanale.

Politologas pažymėjo, kad prieš dvi savaites R. Kadyrovas davė „nuostabų interviu“, skirtą daugiausia ukrainiečiams, kuris skambėjo maždaug taip: „Štai mes penkerius ar šešerius metus herojiškai kovojome už nepriklausomą Ičkeriją prieš imperinę Rusiją. Ar mums kas nors padėjo? Nei Vakarai, nei jūs, ukrainiečiai, nepadėjote. Mes buvome priversti trauktis“.

Youtube sprogdinantis ir lietuvių puikiai vertinamas! Štai ką sugeba 5in1 robotas iš „Xiaomi“ ekosistemos (Video, „Roidmi EVA“)
5923 3

„ROIDMI EVA“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas, sulaukęs stulbinamo dėmesio ir sėkmės. Ir dabar šis neregėtų galimybių įrenginys už specialią kainą.

Išsamiau

Po to jis pradėjo vardinti dabartinės situacijos Čečėnijoje naudą, sakydamas, kad Rusija duoda didžiulę pinigų sumą.

„Tai jau buvo kreipimasis į jo žmones. Jis jau mato save pokario ir poputininėje Rusijoje, kai turės nuspręsti du dalykus: apginti Čečėnijos nepriklausomybę nuo Putino saugumo pareigūnų, kurie nekenčia čečėnų ir apsiginti Čečėnijoje nuo oponentų, kurie nepritarė jo strateginei sąjungai su Putinu, kad išgelbėtų žmones“, – aiškino Piontkovskis.

 

Be to, pokalbio metu ekspertas užtikrintai pareiškė, kad palankaus scenarijaus atveju Kadyrovas mielai nušautų V. Putiną.

Piontkovskis pridūrė, kad skaitė Kadyrovo interviu jau išverstą į rusų kalbą, tačiau jis yra beveik tikras, kad originalūs Čečėnijos lyderio žodžiai skambėjo maždaug taip: „Taip, mes turėjome apsimesti lojaliais, bet pažiūrėkite, kiek pinigų aš priverčiau šiuos rusų šunis mums sumokėti“.

Politologas leido suprasti, kad iš tikrųjų R. Kadyrovas nekenčia ir Putino, ir visos Rusijos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(80)
(5)
(75)

Komentarai ()

Susijusios žymos: