Raketos Rusijoje nesibaigs: ekspertas pateikė nuviliančią prognozę  ()

Masinės Rusijos raketų atakos nesiliaus, net jei jų bus vis mažiau.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Federacijos raketų atsargos bus išsemtos per pusantro mėnesio, tačiau net ir po to masiniai smūgiai tęsis. Tokią nuomonę interviu UNIAN išsakė karo ekspertas, Ukrainos ginkluotųjų pajėgų rezervo pulkininkas ir karo lakūnas-instruktorius Romanas Svitanas.

„Per dieną jie gali pagaminti bent vieną raketą ar net daugiau. Pasiekus nulines atsargas, o tai gali būti po mėnesio ir pusantro, jie kartą per mėnesį rengs tokias masines atakas. Ir tai jau įprasta. Apie 50-70 raketų paleidžia per vieną ataką keliomis bangomis, gal dėl nešėjų trūkumo. Daugiau tiesiog negali. Todėl jie laikysis maždaug tokio lygio - kartą per mėnesį. Anksčiau išpuoliai būdavo kartą per savaitę, vėliau – kartą per dvi savaites, dabar – kartą per tris savaites. Bus kartą per mėnesį“, – sakė jis.

Youtube sprogdinantis ir lietuvių puikiai vertinamas! Štai ką sugeba 5in1 robotas iš „Xiaomi“ ekosistemos (Video, „Roidmi EVA“)
5923 3

„ROIDMI EVA“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas, sulaukęs stulbinamo dėmesio ir sėkmės. Ir dabar šis neregėtų galimybių įrenginys už specialią kainą.

Išsamiau

 

Ekspertas teigia, kad raketų atakų retėjimas nėra susijęs su sankcijomis. „Mažai tikėtina, kad taip yra dėl sankcijų poveikio. Jei sankcijos veiktų, raketų tiesiog nebūtų. O jei skrenda, tai bent dabar sankcijos neveikia“, – pabrėžė jis.

(43)
(15)
(28)

Komentarai ()

Susijusios žymos: