Skelbiamos karštos nuotraukos, kokiu paslaptingu ginklu atakuotas Kyjivas: jau aišku, kokia jų paskirtis (Foto)  ()

Šie objektai išsekina Ukrainos oro gynybą. Šių objektų nuotraukos pasirodė jiems nukritus ant žemės.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-02-16 Skelbiamos karštos nuotraukos, kokiu paslaptingu ginklu atakuotas Kyjivas: jau aišku, kokia jų paskirtis (Foto)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Internete pasirodė vieno iš oro gynybos pajėgų Kyjivo regione numušto oro baliono nuotrauka. Atitinkamas įrašas paskelbtas „Facebook“ puslapyje.

„Kyjivo srityje buvo numuštas oro balionas su radijo atšvaitais“, – rašoma pranešime.

Youtube sprogdinantis ir lietuvių puikiai vertinamas! Štai ką sugeba 5in1 robotas iš „Xiaomi“ ekosistemos (Video, „Roidmi EVA“)
5948 3

„ROIDMI EVA“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas, sulaukęs stulbinamo dėmesio ir sėkmės. Ir dabar šis neregėtų galimybių įrenginys už specialią kainą.

Išsamiau

Rusijos Federacijos ginkluotosios pajėgos nuolat ieško Ukrainos oro gynybos silpnų vietų, todėl šiandien įsibrovėliai vėl paleido oro balionus.

 

„Šie objektai galėjo turėti kampinius atšvaitus ir tam tikrą žvalgybos įrangą. Oro gynybos įranga dirbo su visais oro taikiniais. Dauguma šių zondų buvo numušti. Balionų paleidimo tikslas galbūt buvo aptikti ir išnaudoti mūsų oro gynybą", – sakė Miesto karinė administracijos atstovas.

Vasario 14 dieną Rusijos Federacijos ginkluotosios pajėgos taip pat paleido balionus su kampiniais atšvaitais. Ukrainos oro pajėgų atstovas Jurijus Ignatas sakė, kad jie gali skristi į kitų šalių oro erdvę, nes jų judėjimo trajektorija priklauso tik nuo vėjo krypties.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(40)
(8)
(32)

Komentarai ()