„Google Maps“ aptiko visiškai slaptus, specialiai dėl Putino pastatytus objektus: paaiškėjo, kaip jis keliauja po Rusiją  ()

Putinui pastatytos stotys matomos palydovinėse nuotraukose.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-02-16 „Google Maps“ aptiko visiškai slaptus, specialiai dėl Putino pastatytus objektus: paaiškėjo, kaip jis keliauja po Rusiją  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Palydovinėse nuotraukose užfiksuotos V. Putino šarvuotajam traukiniui netoli jo rezidencijų pastatytos stotys. Apie tai, kad Kremliaus vadovui buvo nutiestas slaptas geležinkelių ir stočių tinklas, anksčiau pranešė „Dossier“ centras. Žurnalistams pavyko išsiaiškinti sudėtingo traukinių, per karą su Ukraina vežančių Rusijos prezidentą, eksploatavimo detales.

Putinui pastatytos stotys matomos naudojant „Google Maps“ palydovinius vaizdus, ​​​​įskaitant stotį šalia sraigtasparnių nusileidimo aikštelės Dolgije Borody kaime, artimiausioje gyvenvietėje iki Putino rezidencijos Valdajuje, kelyje, vedančiame į „Bočarovo Ručej“ rezidenciją Sočyje, taip pat Maskvos centre ir Novo-Ogariovo mieste.

Youtube sprogdinantis ir lietuvių puikiai vertinamas! Štai ką sugeba 5in1 robotas iš „Xiaomi“ ekosistemos (Video, „Roidmi EVA“)
5923 3

„ROIDMI EVA“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas, sulaukęs stulbinamo dėmesio ir sėkmės. Ir dabar šis neregėtų galimybių įrenginys už specialią kainą.

Išsamiau

Pirmadienį Rusijos žurnalistai paskelbė didelį tyrimą apie tai, kad pastaraisiais metais V. Putinas specialiu šarvuotu traukiniu reguliariai juda po Rusijos Federaciją. Kaip išsiaiškino „Projektas“, tam šalia daugybės jo rezidencijų buvo nutiestas atskiras geležinkelių tinklas. Vasario 13 dieną „Sota“ paskelbė nuotraukas, kuriose užfiksuota speciali Putino stotis netoli Kalančevskajos Maskvoje.

 

Vartotojai pastebi, kad Kremliaus vadovas vis labiau panašėja į Šiaurės Korėjos diktatorių Kim Jong-uną: šarvuotą traukinį jis naudoja ir kaip susisiekimo priemonę, bijodamas pasikėsinimo ir pavojaus savo gyvybei.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(71)
(16)
(55)

Komentarai ()

Susijusios žymos: