Beveik už 10 000 kilometrų nuo fronto linijos paaiškėjo, kas iš tikro nutiko Rusijos jūrų pėstininkams (Video)  ()

Atstumas nuo Vladivostoko iki Ukrainos – beveik 10 tūkstančių kilometrų, bet ir ten iš Ukrainos „demilitarizuotų“ susiformavo ištisos kapinės.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

155-oji Rusijos jūrų pėstininkų brigada iš Vladivostoko, žinoma dėl savo įvykdytų žiaurumų Bučoje, patyrė didelių nuostolių per puolimą netoli Vuhledaro Donecko srityje. Ukrainos ginkluotosios pajėgos „sutvarkė“ jūrų pėstininkus, daugelis įsibrovėlių juodais paketais grįžo į tolimą tėvynę.

Socialiniuose tinkluose išplatintas vaizdo įrašas apie Vladivostoko kapines. Kapinėse – eilės šviežių Rusijos Federacijos Ramiojo vandenyno laivyno jūrų pėstininkų kapų, likviduotų Donbase.

Youtube sprogdinantis ir lietuvių puikiai vertinamas! Štai ką sugeba 5in1 robotas iš „Xiaomi“ ekosistemos (Video, „Roidmi EVA“)
5923 3

„ROIDMI EVA“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas, sulaukęs stulbinamo dėmesio ir sėkmės. Ir dabar šis neregėtų galimybių įrenginys už specialią kainą.

Išsamiau

Atstumas nuo Vladivostoko iki Ukrainos – beveik 10 tūkstančių kilometrų, bet ir ten iš Ukrainos „demilitarizuotų“ susiformavo ištisos kapinės.

Filmuotą medžiagą publikuoja „Telegram“ kanalas „Ukraina 365“.

„Atvyko iš kito pasaulio krašto į svetimą šalį, kad numirtų per idiotišką išpuolį prieš kokį nors sunaikintą kaimą ir grįžtų namo dėžėje. Beprasmiška savižudybė. Jie verkia, dejuoja ir vis tiek eina mirti“, – rašė ukrainiečių žurnalistas Denisas Kazanskis.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(172)
(3)
(169)

Komentarai ()

Susijusios žymos: