„Wagner“ traukiasi iš Bachmuto! Skelbiami neįtikėtini įvykiai  (1)

Karščiausiame fronto sektoriuje – netoli Bachmuto – „Wagner“ samdinius pradėjo keisti reguliarioji Rusijos armija.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šią informaciją vasario 15 dieną vaizdo žinute patvirtino Ukrainos ginkluotųjų pajėgų 28-osios motorizuotosios šaulių brigados būrio vadas Robertas Brovdi šaukiniu „Madyar“.

Vaizdo įrašą jis paskelbė savo „Telegram“ kanale.

„Svarbu. Visuose Bachmuto pakraščių rajonuose „Wagner“ personalą pakeičia reguliarūs priešo armijos būriai. „Wagner“ arba išvyksta atlikti kitų užduočių, arba neturi kur įsitvirtinti“, – sakė kariškis.

Jis mano, kad antrasis variantas yra labiau tikėtinas, nes „Wagner“ patyrė didelių nuostolių per Bachmuto puolimą.

Youtube sprogdinantis ir lietuvių puikiai vertinamas! Štai ką sugeba 5in1 robotas iš „Xiaomi“ ekosistemos (Video, „Roidmi EVA“)
5926 3

„ROIDMI EVA“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas, sulaukęs stulbinamo dėmesio ir sėkmės. Ir dabar šis neregėtų galimybių įrenginys už specialią kainą.

Išsamiau

„Didžiausias jo pasiekimas – Soledaras – įeis į pasaulio istoriją kaip visame pasaulyje ryškaus „Wagner“ prekės ženklo detoksikacija prieš Bachmuto tvirtovės sienas. Jie čia prarado visą savo personalą. Jie neturi kompensacijos šaltinio dėl vidinių kivirčų su priešo armijos vadovybe“, – sakė karys.

Jis patikslino, kad „Wagner“ nebeleidžiama verbuoti nuteistųjų, o savo noru šiandien mažai kas sutiks prisijungti prie grupės.

„Nežinau, koks kvailys dabar eis į „Wagner“ už pinigus, žinant, kaip jis elgiasi su savo patrankų mėsa. Ir nebeduoda jam nuteistųjų... Jie gerai ištaškė savo personalą. Nėra su kuo kovoti“, – konstatavo karys.

 

Pažymėtina, kad apie „Wagner“ išvykimą iš Ukrainos anksčiau pranešė Rusijos žmogaus teisių aktyvistė, organizacijos „Sėdinti Rusija“ vadovė Olga Romanova. Ji tikina, kad iš 50 000 užverbuotų nuteistųjų „Wagner“ netoli Bachmuto neteko 85–90 % personalo. Kai šie 10–15 % bus pribaigti, „Wagner“ greičiausiai nustos dalyvauti šiame kare apskritai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(379)
(14)
(365)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: