[Žinios trumpai] Jokios isterijos: Bidenas vos 2 žodžiais sureagavo į Putino sprendimą sustabdyti branduolinių ginklų sutartį  ()

JAV prezidentas lakoniškai kalbėjo apie Rusijos sprendimą sustabdyti dalyvavimą branduolinių ginklų kontrolės sutartyje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Komentuodamas Rusijos pusės žingsnį, Amerikos vadovas teigė, jog Kremliaus vadovas padarė didelę klaidą, informuoja AP.

Tokį pareiškimą prezidentas padarė pokalbio su žiniasklaidos atstovais metu, atvykęs į Varšuvą, į Bukarešto devyneto susitikimą.

„Didelė klaida“, – lakoniškai kalbėjo Ovaliojo kabineto vadovas, atsakydamas į žurnalistų prašymą įvertinti Rusijos Federacijos veiksmus.

Tai buvo pirmasis Amerikos prezidento komentaras po to, kai V. Putinas paskelbė sustabdantis Rusijos dalyvavimą START III sutartyje, o Rusijos Federacijos taryba patvirtino atitinkamą įstatymą. Aiškindamas tokio žingsnio priežastis, Kremlius skundėsi JAV teikiama parama Ukrainai ir pareiškė, kad Vašingtonas ir jo sąjungininkai „atvirai dirba siekdami sunaikinti Rusiją“.

 

Kartu Rusijos užsienio reikalų ministerija pažymėjo, kad ir toliau keisis informacija su JAV apie tarpžemyninių balistinių raketų paleidimą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(37)
(2)
(35)

Komentarai ()