„Situacija žiauriai apgailėtina, šis faktas kruopščiai slepiamas – net Prigožinas nežino, kas Rusijoje vyksta iš tikrųjų“ (Foto)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

vanduo4 2023-02-23 20:30
Nepasimaukit ant propagandos. Rusijos žiniasklaida viešina tokius duomenis? Rusiškas jaukas: a) Prigožinas susipyko su bla bla bla ..... - Prigožinas yra patikimiausias karys - su niekuo jis nesusipyko; b) Wagner nutraukė amunicijos tiekimą.... - demonstruoja Wgner silpnumą prieš ukrainiečių puolimą, kad užmigdyti budrumą; c) Wagner pašalino iš fronto linijos ir uždraudė kalinių verbavimą.... - Wagner atitraukė nuo fronto linijos, kad ten galėtų mesti naujai apmokytus karius, o Wagner gretas papildys geriausiais rekrūtais, kad šie galėtų greitai reaguoti kai prasidės Ukrainos puolimas; d)Rusijos armijos būklė labai prasta.... - Rusija su šimtais lėktuvų ir milijonine armija laukia Ukrainos puolimo, kad galėtų smogti į stuburą. e) Įdomu ką planuoja Rusijos karinis laivynas Viduržemio jūroje, nes jiem Turkija tikrai neleis plaukti į Juodąją Jūrą. P.s. Kas iš to gausis, laikas parodys.
skimas969 2023-02-24 12:02
To vanduo Prigozinas joks karys - neturi karinio išsilavinimo, todėl ir kariauja kaip išmano- sturmas - efektyvu pries silpnai ginkluotus ir neapmokytus.... Wagner kažkada buvo jėga, kol turėjo profesionalu - o dabar surinktos siuksles jokia jėga. Rusijos armija, kad smogti, turi tereti sunkiaja sturmo ginkluote, o jos efektyvios neliko - o gamyba vyksta 100 kartų leciau, nei ji naikinama. Lėktuvai efektyvus tik kai nera oro gynybos, o ji ukrainoje stipresne nei karo pradžioje. Apie laivyna išvis nera ka kalbėti- Ukrainos jis okupuoti negali :) Rusijos armija buvo stipri pries metus, tik vienas debilas ja panaudojo netinkamai ir ja sudegino, o dabar sėdi ir graužia sau nagus....