Vadim Volovoj. Naujoji Rusijos karinė doktrina

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Arns 2010-03-22 20:40
tuščios apkabos. Nepaneigsi jog Lietuva prašėsi į SSRS, nebent ištrauksi faktų jog Paleckis, S.Nėris, V.Krėvė ir dar šimtai kitų žmonių buvo ne lietuviai. Galima kalbėti dėl mąsto, rėmimo ir pan, bet ne dėl to, jog jėga okupuota ir svetimtaučiams esant valdžioje pasirašytos sutartys. Beje, Sausio 13-osios taip nenuvalkiokit. Tada žmonės parodė tvirtybę kaip tautos, o ne beprotišką "pasipriešinimą" pokarinį, kai su okupantais buvo kovojama, naikinant savo tautą.
Demotion 2010-03-22 21:07
Ak gaila kad lietuvoj dar yra silpnaprociu,taip jau buna kai Stalino anukai sneka ir patys nesuprasdami ka sneka
lightfire 2010-03-22 21:11
ach, gynybinės raketos tau lygu puolamosioms bazėms. Kokių grybų prisivalgei?
Analog 2010-03-22 21:14
Nemanau, kad Nėris, Krėvė norėjo ir prašė to ką gavo ir kodėl tu manai, jog 3 asmenys gali atsakyti už visą tautą? Ypač, kai jie net neužima jokių valstybinių pareigų. Tai yra apgailėtini argumentai, tu gali manyti, kaip tik nori, bet istorijos nesuklastosi. O tau netinkančius argumentus tu tiesiog praleidi pro akis, į kitus neatsakai, tik sakai, "o amerikonam, tai galima", poto pradedi kitus maudyti išmatose ir propagandoje, kai pats ten daugiausiai esi pabuvojęs. Kažkaip nieko konkretaus ir nepasakiai ape tai, ko galim iš rusijos pasimokyt, užtat prie skydo staigiai prisikabinai Nieko, tokie jau tie rusofilai, viena teisybė jiems tegalioja.
lightfire 2010-03-22 21:15
jei kas nuvalkioja, tai tu, kuris spjauna į sausio 13-osios aukų veidą, aiškindamas, kokia SSRS (tau - Rusija) buvo geranoriška.
Demotion 2010-03-22 22:59
atsakyk ar tu palaikai tuometines Rusijos ''zygdarbius'' Sausio 13?? tu kaltini Jav savo nesekmingomis opercijomis karine politika bet nepaziuri y savo garbinamos Rusijos darza kuri deja yra dar apmaudesne uz Jav....Ka rusas sugeba tik gerai snapsa gerti,daugiau nieko
Arns 2010-03-22 23:15
lightfire Su grybautojais kaip tu, nebešnekėsiu. Suki suki, mali mali, kad net vemti norisi. Spėju makaką greičiau išmokyčiau kaip žmogų elgtis, nei su tavimi ką nors protingai padiskutuoti. Esi silpnaprotis, taigi toliau savo nosies nematai, o kai nematai, bet tau rodoma, reikia kažką kurti. Na ir kuri laimigas istorijas, tik sau suprantamas(bei neišprususiems, kuriems vis vien ką klausyti). "ach, gynybinės raketos tau lygu puolamosioms bazėms" Vyruti, Pati Klinton pasakė, jog reikia atominio ginklo, kaip atgrasymo priemonės. Taigi, bazės nukreiptos PRIEŠ Rusija, kad ji negalėtu naudotis atgrasymo priemonėmis(aišku tam ir alternatyva Iskander, kurių skydas turi nenumušti, o jos bazes galėtu neutralizuoti Lenkijoje) "tavo minėti personažai NĖRA ir nebuvo LIETUVA, kvislinge tu." Točną abizjanak. Tik deje ji buvo išrinktą į liaudies seimą, taigi ji BUVO LIETUVA. Gal dar pasakysi, jog į ES stojimo sutartis negalioja todėl, kad ne trys milijonai lietuvių ją pasirašė? "aš gyvenu Lietuvoje, o ne P.Amerikoje. Ir noriu gyventi Lietuvoje, o ne Rusijos provincijoje. Jei pastarojoje tamstos svajonė gyventi, manau ne vienas jau yra pasiūlęs: čemodan, vokzal, matuška rodina.." siųlau emigruoti ir pavalyti savo ponų iš JAV batus, tinkama profesija TAU, ir nereiks sielotis jog yra mąstančių žmonių, o ne menkystų kaip tu... Beje, dėl laivų, tai 50 metų senumo laivai iš JAV yra superiniai, net kaip pirktiniai, o štai iš SSRS paveldėti vos 30 metų senumo laivai tau paskutinis šlamštas(kažkada taip komentavai šitą http://www.respublika.lt/lt/naujienos/l ... a/,print.1)
Arns 2010-03-22 23:17
daugiau skaityk ir suprasi. Aš visiškai nepalaikau Rusijos pozicijos Sausio 13-osios, Medininkų įvykiuose. Galima buvo apsieiti ir geriau. O JAV sugeba, hmm, gerai dolerius spausdinti...
rob 2010-03-23 12:39
nereikia bijoti RUSIJOS, reikia bijoti vakaru, is visu pusiu ziurit LT geriausia butu bendradarbiauti su RUSIJA. Vien del pigesniu zaliavu, ir del uztikrintos pagalbos karo atveju. NATO niekada nepades, (JAV) rupi savi iteresai, o Rusija svajih nebrasajet. Vien paziurekit i atomines jegaines statybas lietuvoje, jeigu ES rupetu nors kiek LT butu mestos tokios bapkes kad per trumpiausia laika pastatyti jegaine ir taip pademonstruoti savo galia. O dabar siekiama LT padaryti papuasu krastu. Ne RUSIJA sugalvojo terorizma, demokratija, genetiskai modifikuota maista, lagerius, karus pietu amerikoje, ES, o dabar ir artimuosiuose rytuose. JAV visur kisasi, visus kirsina ir iesko konfliktu.
lightfire 2010-03-23 14:11
ajajai, 10 balų iš socrealizmo ir antiimperializmo pamokų, tovariščiau. Pasakyta kaip senais gerais Chruščiovo laikais.
Arns 2010-03-23 14:59
lightfire, tavo smegenys proporcingai matyt mažėja su žinutės ilgiu Kur argumentai? A? Putojiesi nes kažkam amerikos skuduras ir yra skuduras kojoms valytis, o ne "laisvės" ir "demokratijos" simbolis. Iš vis, JAV perima "gerasias" totalitarinių valstybių idėjas, bet kadangi jos iš ten pučiamos, tau to pakanka... Kiek kartų reiks kartoti tuos pačius dalykus? Aš nesu beždžionė kaip tu, tad žinau kuo skiriasi gaudomosios raketos nuo atominių bombų, bet skirtingai nei tu, beždžionėle, aš puikiai suvokiu jog jų panaudojimas daug platesnis, bei plius jas lydinti propaganda. Niekas nenori prie savo sienų tokių "kinder siurprizų", tačiau tau to nesuvokti, juk tu esi aukštesnemę, JAV paralelineme pasaulyje, kur jos nurodymai vykdomi, o ne svarstomi. "O ir iš NATO narių didžiąją dalį ginkluotės gavome pusvelčiui (pačioje pradžioje - uniformas, transportą, vėliau - AK4, Lindau klasės išminavimo laivai)" "ir ką tu šituo nori pasakyti? Kad laivai seni, kurie gauti pusvelčiui, ar kad nauji laivai įsigyti brangiai Lietuviškais standartais (bet ne ypač brangiai realia kaina)???" "Vėl MELUOJI. Nagi parodyk, kuris pirktinis laivas yra JAV , kuriam 50 metų.." Kursis (M51) 11 June 1959, Sūduvis (M52) 8 July 1958 Net blizga iš jaunumo laiveliai Na ir kaip tos tavo demagogijos? Pats esi didelis didelis melagis, bei nevykėlis demagogas. Patikrini tavo pateiktus faktus, ir sužinai jog juos apsukai savo naudai, o ne teisybės pusėn. Pfff.
lightfire 2010-03-23 15:38
tik tiek ir "pfff" tesugebi išstumti -pats pateikei idiotišką pavyzdį. Aš tau jau minėjau, kad JAV Lietuvai davė - Stinger, Javelin sistemas, Humvius, nekalbant apie smulkesnę įrangą spec pajėgoms bei nemokamus kursus, mokymus.
Arns 2010-03-23 15:55
Gan ponas lighfire užuot vaidinęs šikantį profesorių ims ir argumentuotai pradės kalbėti, o ne skaidyti po sakinį ir bandyti jį vartyti? Nes pakolkas nieko neįrodėte, nebent tai, kad iš kitų mėgstate reikalauti to, ko pats neturite. (tas pats pasakytina ir apie argumentus) O kad jūs klystate ir vartotės, matosi taip akivaizdžiai, jog net juokas ima. http://en.wikipedia.org/wiki/S-300_(missile) ir http://en.wikipedia.org/wiki/RIM-161_Standard_Missile_3 Skirtingi tikslai. Dėl Patriot sistemų, kurios atitikmuo S-300, niekas priekaištų nereiškia.
HiTech 2010-03-23 16:01
O kokie tavo, Arns argumentai? Kad kuršis ir sudūvis is JAV pirkti uz kosmines kainas... Pats nusišneki amžinai...
Analog 2010-03-23 16:07
leis tarpusavyje kalbėtis lietuviškai. Ir apskritai, visais kitais būdais tau rodys savo meilę. Prašom, keliai atviri, lėk, pagyvenk, jei niekur nesiruoši važiuoti, tai tylėk užpakalį užraukęs, o ne rodyk savo kvailumą.
lightfire 2010-03-23 16:07
vėl ta pati taktika - pateikta dešimtis klausimų bei teiginių, bet ponas komunistas kitus tepa tuo, kuo pats smirda ir pasirenka išsisukinėjimą būdą - atsakyti į vieną, numoti ranka ir sprukti į krūmus. Pateikei palyginimus S-300 ir SM3. Na ir kas? Rusija turi S-400, kuri gali būti antibalistinė sistema. Be to, ar Rusija prieštarauja SM3? Aegis laivai negali plaukioti Baltijos jūra? va: http://en.rian.ru/russia/20091007/156382046.html
Sloth 2010-03-23 16:13
Per visą savo, kaip interneto vartotojo istoriją jokioje diskusijoje nemačiau žmogaus, labiau FAIL'inančio nei Arns ir visiškai to nesuprantančio. Darosi graudu ir skaityti.
Arns 2010-03-23 16:21
lightfire 2010-03-23 16:24
Tokių neokoministėlių, sovietinių apologetų, ginančių tėvynę Rusiją ir prisidengiančių "plačiu požiūriu, žvelgimu giliau, įvairiomis nuomonėmis" - pilnas internetas. Klasikinis propogandos pavyzdys: kartok melą, skleisk klaidingas interpretacijas, maišyk jas su faktais, naudok daug šypsenėlių, trolink kiek gali, kol normali diskusija pavirs farsu, nes žmonės, neapsikentę tokių komunisto skiedalų jį pavadins epitetais, kurių jis nusipelnęs. Tai iš dalies taps ad hominem, bet juk būtent to, neokomunistėlis ir siekia. Kita vertus - argumentai jam pateikti, klausimai pateikti, visi mato ir gali perskaityti, įskaitant patį poną neokomunistą. belieka sąžiningai atsakyti. jis to nepadarė, išsisukinėjo ir kuo toliau, tuo labiau vyniojasi. Internetinis trolis. tik neaišku ar iš kvailumo ar jo toks darbas laisvu metu.
lightfire 2010-03-23 16:29
tau beje, buvo atsakyta dėl JAV rėmimo, JAV blogų darbų. Ar tu atsakei dėl Rusijos gerų darbų? Ak taip, tau juk Lietuvos ir Rusijos susitarimas - geras Rusijos darbas, o visą kita Adamkus mat sušiko.