Paaiškėjo, kas šaudė prie Briansko: prasidėjo medžioklė, žudomi civiliai  ()

Atskleista tiesa apie šaudymą prie Briansko: kas iš tikrųjų buvo supainiotas su „ukrainiečių diversantais“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Paaiškėjo, kad Briansko srityje šaudė ne Ukrainos kariškiai, o iš mokymo centro pabėgę „Wagner“ nusikaltėliai.

Rusijos žiniasklaida, pranešusi, kad į Briansko srities teritoriją prasiskverbė kažkokie „diversantai“ iš Ukrainos, iš tiesų nuslėpė tiesą, kad ugnį atidengė mobilizuoti „Wagner“ kariai, kurie pabėgo iš mokymo centro, pasiėmę su savimi ginklų, informuoja „Telegram“ kanalas „Pogliad Prichodka“.

Rusijos žiniasklaida paskelbė naujieną su tokiu tekstu: „50 ginkluotų vyrų grupė su geltonomis juostomis iš Ukrainos ginkluotųjų pajėgų įsiveržė į gyvenvietę Briansko srityje ir paėmė įkaitais kelis gyventojus. Likusiems pavyko pabėgti, o kiti užsidarė savo namuose.“

Savo ruožtu kanalo autorius teigia, kad Ukrainos kariškiai šiuo metu tokios spalvos juostų nenaudoja. Kas kelias savaites jie pakeičia jų spalvą į mėlyną arba žalią. 

 

Taip pat paaiškėjo, pasak kanalo „Pogliad Prichodka“ autoriaus, kad iš savo buvimo vietos Briansko srityje pabėgo ginkluoti samdiniai iš „Wagner“. Dabar juos bandoma neutralizuoti, nes buvę nusikaltėliai atidengia ugnį, taip pat ir į Rusijos civilius gyventojus. Žinoma, kad jie jau nužudė mažiausiai vieną civilį gyventoją.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(210)
(9)
(201)

Komentarai ()

Susijusios žymos: