„Putino tragedija artėja prie kulminacijos“ - Arestovičius skelbia, kas nutiko Brianske (Video)  ()

Rusija, patyrusi pralaimėjimą kare, pereina į vidinio teroro stiprinimo režimą, mano Oleksejus Arestovičius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Paslaptinga „Briansko partizanų“ istorija yra labai blogas „simptomas“ Rusijai. RF diktatorius Vladimiras Putinas praranda situacijos savo šalyje kontrolę. Tokią nuomonę interviu Rusijos žurnalistei Julijai Latyninai metu išsakė buvęs Ukrainos prezidento kanceliarijos patarėjas, Ukrainos ginkluotųjų pajėgų pulkininkas leitenantas Oleksejus Arestovičius.

„V. Putino tragedija artėja prie kulminacijos. Prieš metus jis planavo kontroliuoti visą Ukrainą ir grasino NATO, tačiau šiandien jis prastai kontroliuoja situaciją pačioje Rusijoje“, – sakė O. Arestovičius.

Jis mano, kad „Briansko partizanai“ gali būti arba FSB provokacija, arba tikri maištininkai - „kalnakasiai ir traktorininkai“. Šioje istorijoje svarbi, anot buvusio patarėjo, režimo reakcija į incidentą. Neabejotina, kad Rusijos Federacijoje padidės vidinis teroras. O. Arestovičius įsitikinęs, jog eskalacijos Ukrainoje nebus.

„Mane domina pasekmės... Akivaizdu, kad eskaluoti praktiškai nėra kur. Jiems belieka tik paskelbti karą ir visuotinę mobilizaciją, šaudyti į Ukrainos sprendimų centrus ir, gerai, surengti dar vieną didžiulę raketų ataką. Sprendimų centrai išliks, mes atremsime didžiulį puolimą, o mobilizacija yra dangaus dovana, kuri Rusijos ekonomiką pribaigs greičiau, nei rašė „Forbes“, ne iki birželio, o anksčiau“, – sakė buvęs patarėjas. Rusai turėtų ruoštis „valymui“, kuris tik stiprės ir didės.

 

„Jie ieško būdų ir priemonių, kaip sugriežtinti vidinį terorą. Nes, pralaimėjus išorinei kampanijai, lieka tik pasitraukimas iš valdžios (demokratiniuose režimuose) arba sugriežtintas teroras, siekiant išlaikyti šią valdžią (diktatūrose).

Šio įvykio kaina bus būsimoje pasaulio tvarkoje Rusijos kritimas iš pirmos ar antros šalių kategorijos į trečią ar ketvirtą“, – pareiškė O. Arestovičius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(59)
(1)
(58)

Komentarai ()

Susijusios žymos: