Aiškėja sensacinga informacija: buvo paruošti net lavonai - sužlugdyta slapta Kremliaus operacija  ()

Situacija Briansko srityje susiklostė ne pagal planą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Incidentas Briansko srityje, kurį Rusijos propaganda ketino pateikti kaip teroristinį išpuolį iš Ukrainos, pasirodė esąs iš anksto suplanuota operacija „po netikra vėliava“, kuriai buvo sutrukdyta.

Anot Vladimiro Osečkino, kuris yra projekto Gulagu.net kuratorius, taip pat yra įtrauktas į užsienio agentų sąrašą Rusijos Federacijoje, situacija Briansko srityje susiklostė ne pagal planą.

„DRG invazijos ir įkaitų paėmimo“ operacija buvo kruopščiai suplanuota, viskas buvo vykdoma griežčiausiai slaptai. Dalyviai buvo paruošti, suplanuotos užduotys, išvalyta teritorija. Pasak su smulkmenomis susipažinusių informatorių, buvo paruošti net diversantų ir civilių gyventojų aukų kūnai.

Tačiau provokacijos planus sužlugdė „Rusijos savanorių korpuso“ kovotojai, kurie įvykio vietoje pasirodė likus pusantros valandos iki jos pradžios. Jų pasirodymas sujaukė planus, išprovokavo prieštaringų duomenų paskelbimą, nes reikalingi šaltiniai jau buvo paruošti iš anksto.

 

Verta paminėti, kad Rusijos kariuomenės įsiveržimo metinių išvakarėse Ukrainos vadovybė „Pivnič“ perspėjo apie galimą sabotažą ir Rusijos Federacijos bandymus organizuoti provokacijas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(112)
(4)
(108)

Komentarai ()

Susijusios žymos: