Aukščiausias pilotažas! Paskelbta, ką norėjo numušti Sankt Peterburgo oro gynyba  ()

Sankt Peterburge buvo aktyvuota oro gynyba, trumpam uždaryta oro erdvė, keleiviniai lėktuvai sukosi ir skrido į kitus oro uostus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusija pagaliau rado išradingiausią paaiškinimą, kodėl neseniai netoli Sankt Peterburgo buvo aktyvuota oro gynyba. Pasirodo, buvo dvi priežastys: neatpažintas skraidantis objektas ir planetų paradas.

Rusijos „Telegram“ kanalas SHOT paaiškino, kad naktį Rusijos kariai virš Vyborgo pastebėjo neatpažintą skraidantį objektą, kuris „pajudėjo Sankt Peterburgo kryptimi“.

„Apie pusė vienuoliktos oro gynybos užfiksavo taikinį Vyborgo srityje 7 tūkstančių metrų aukštyje, judantį 200 km/val. greičiu“, – taip avarinę situaciją apibūdina Rusijos žiniasklaida. Paskelbtas signalas „Režimas“, kuris reiškia automatinį prašymą nedelsiant palikti Rusijos Federacijos oro erdvę.

Nežinia, ar šį NSO valdęs žmogus išgirdo šį reikalavimą, tačiau po to keistas objektas dingo nežinoma kryptimi. Bent jau toks buvo pirminis paaiškinimas.

Tas pats „Telegram“ kanalas paskelbė naują žinutę, kurioje paaiškino, kad Rusijos oro gynyba galėjo sureaguoti į retą astronominį reiškinį - į planetų paradą. Venera ir Jupiteris vizualiai danguje yra labai arti vienas kito ir yra labai ryškūs.

 

Nežinia, kaip šios planetos reagavo į „Režimo“ signalą ir ar pakluso reikalavimams nedelsiant palikti Rusijos oro erdvę. Tačiau Rusijos noras kariauti su planetomis yra gana juokingas.

(122)
(2)
(120)

Komentarai ()

Susijusios žymos: